Anmeldelser af Antico Borgo Casalappi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Antico Borgo Casalappi

Læs personlige anmeldelser af Antico Borgo Casalappi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antico Borgo Casalappi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familie fra Hillerød boede på Antico Borgo Casalappi i Suvereto fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Dejligt ny etableret sted hvor de gamle bygninger til slottet er restaureret og indrettet til lejligheder med et dejligt pool område, tennisbane og legeområde. Stedet magler stadigvæk at vokse lidt til med beplantning om f.eks. grill område. Indhold i køkken er noget spartansk, men da vi påtalte det fik vi ekstra gryde og opvaskebørste. Ellers en dejlig uge, med både strand, pool og besøg i de omkringliggende byer. Aircondition og terrasse var med i denne lejlighed og en klar fordel for det var dejligt varmt. Det er muligt at bestille morgenbrød i receptionen med levering til døren.

De små detaljer - låger i køkkenet og køleskabet vender den forkert vej, røret til emhætten manglede, minimal rengøring, lejlighed i 2 etager med lille spindel trappe, tennisbolde skal man selv medbringe, hvis man vil spille tennis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Brigitte og familie fra Buchheim i Tyskland har holdt ferie på Antico Borgo Casalappi i Suvereto fra 2. til 9. juni 2012.

Vores ferie i Antico Borgo Casalappi sluttede desværre søndag. Det var vidunderligt, stedet var fantastisk, vores lejlighed klasse, det har været passende hele vejen rundt.Jeg vil gerne endnu en gang takke jer for jeres fremragende service. Hver gang der var fra vores side var et spørgsmål kom jeres svar straks. Tak. Jeres firma er helt klart anbefalelsesværdigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Anette og familie fra Aalborg boede på Antico Borgo Casalappi i Suvereto fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Det har igen været en god oplevelse, at benytte en af In-Italia’s samarbejdspartnere i Toscana.
Som vi kunne læse på hjemmesiden, allerede inden vi tog afsted, er stedet ikke helt let at finde. Ikke fordi det ligger gemt af vejen, men ganske enkelt fordi vejen dertil er en nyanlagt grusvej, uden navn og husnummer, cirka én km før Via di Casalappi 42. Så vi kørte i første omgang op til hovedborgen, men blev guidet videre via “bagvejen” igennem aflåste porte m.v.
Vi blev taget pænt imod af Ricardo, der udover italiensk har begrænset sprogkundskaber, men til gengæld er yderst høflig og hjælpsom. Ricardo fuldte os til lejligheden, og gennemgik den sammen med os for at sikrede sig, at vi ikke havde en masse ubesvarede spørgsmål – supergodt. Stedet er igennem de seneste seks år blevet totalrenoveret, og fremstår i original god kvalitet – alt er pænt og virker – hvilket ikke nødvendigvis er en selvfølge i syd Toscana. Vi havde lejet en to-værelses lejlighed med bad, køkken med ovn, stue og soveværelse, til to voksne og to teenage’ere. Men sovesofaen i stuen egner sig kun til mindre børn! Medbring derfor selv en oppustelig madras, der er plads nok til det – eller alternativt lej en tre-værelses lejlighed – hvilket vi havde ønsket vi havde gjort, men mest for at få en terrasse til aftnerne og aircondition til nætterne.
Stort lækkert poolområde med kvalitets møbler og god plads, og en rimelig størrelse pool formet som en halvcirkel, overdækkede terrasser, toiletfacilliteter samt kaffe og vand automater. Stedet benyttes mest af italienere, hvilket passede os særdeles godt, og gør det hele endnu mere autentisk. Beliggenheden er landlig idyl i meget rolige omgivelser med flade vin-, oliven-, solsikker- og melon marker, men aligevel tæt på bjergene i øst og mod syd, havet i vest og hovedborgen i nord. Den lokale vin er Meldova, køb den meget billigt hos den “lille” vinbonde, indkørsel hertil er lige inden du kommer til den runde supermoderne, og meget imponerende vingård med oliventræerne på taget! I nabobyen Riotorto ligger spisestedet Trattoria il tarlo (ved siden af kirken), der ikke ser ud af noget udefra men vinder når du kommer indenfor, god betjening og italiensk mad af høj klasse. Suverent bedste spisested af de mange steder vi besøgte, også sammenlignet med væsentlig dyrere steder. God idé at bestille tid, da de lokale også godt kan lide maden!
Af udflugter vil vi anbefale byerne Massa Marittima, Piombino, Montemassi – charmerende og meget Toscansk, samt selvfølgelig et par dage i fantastiske Rom cirka to timers kørsel derfra. Af de lidt mere specielle oplevelser kan nævnes den 37 grader varme kilde, med højt svovlindhold i byen Saturnia – iøvrigt helt gratis! Huden bliver blød som smør, men der lugter lidt rigeligt af æg i bilen på vej hjem... så kan man jo grine lidt af det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map