Agriturismo i Suvereto i Toscana

Antico Borgo Casalappi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kun ti kilometer fra de gode sandstrande mellem San Vincenzo og Populonia ligger Antico Borgo Casalappi. Borgo betyder på italiensk en mindre samling huse, en lille landsby, ofte opstået i forbindelse med en befæstning. Dette er også tilfældet med Antico Borgo Casalappi, som udgøres af 43 lejligheder beliggende i gamle bygninger, der hører til den nærliggende borg Castello di Casalappi, der i dag blandt andet er hjemsted for vinproduktion.

Gode udflugter i omegn og gode faciliteter ved din ferielejlighed

Du befinder dig i bakkerne i et landskab præget af vinmarker, korn og solsikker. Omegnen bør udforskes, for her er så mange hyggelige og spændende byer af varierende størrelse, og udflugter til Massa Marittima, Suvereto og Campiglia Marittima bør som et minimum anses for obligatoriske. På Antico Borgo Casalappi finder du til din rådighed et halvcirkulært svømmebassin (ca. 8 m i diameter), tennisbane (med syntetisk belægning), cykeludlejning og en lille fodboldbane samt naturligvis parkeringsplads, grill og reception.

Hold ferie i smagfulde omgivelser

Lejlighederne er indrettet i traditionel toscansk stil med gulve i terracotto, lofter med fritliggende bjælker og kalkede mure. Lejlighederne kan ligge i stueetagen, på første eller på anden etage (til tider også i to plan). Der findes lejligheder med privat udeområde med parasol, bord og stole i form af terrasse elller have til dig, der vil have det hele lige ved hånden. Og lejligheder, der giver dig adgang til bord og stole i fællesområder til dig, der søger samvær og værdsætter en lavere pris. Bemærk at hver lejlighed er udstyret helt særligt og trods der er lejligheder med aircondition, vaskemaskine og opvaskemaskine ikke alle er udstyrede med disse tjenester. Vi henviser derfor til den specifikke beskrivelse af hver lejlighed.

Læs om lejlighederne på Antico Borgo Casalappi

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map