Villa i Subbiano i Toscana

Casina del Bosco

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Luften er frisk og ren, naturen er uspoleret, og støj er her ikke meget af (det skulle da lige være fra skovens dyr og fugle). Vi befinder os i bakkerne øst for den lille by Subbiano i det østlige Toscana. Her skal I ikke komme, hvis I vil på daglige udflugter til Toscanas største seværdigheder, dertil er vejen for lang (de to sidste km går ad grusvej, som frarådes for sportsvogne). Men søger I romantisk tosomhed og afslapning, så er det et godt valg.

Store oplevelser kort væk

Og så bor I nu heller ikke mere afsides end som så. Subbiano er kun 8 km væk, og den byder på alle indkøbsmuligheder, spisesteder og en togstation. I behøver dog ikke at tage hele vejen til Subbiano, hvis I vil ud at spise, for nærmeste restaurant er kun 3 km væk. Skal I på den anden side have det helt store udvalg af spisesteder, indkøbsmuligheder og kulturelle oplevelser, skal I ikke snyde jer selv for en tur til Arezzo, som er en af Toscanas mest oversete, store seværdigheder.

Megen komfort for pengene

Det maleriske lille stenhus virker ved første blik helt autentisk rustikt, men ved nærmere eftersyn viser det sig, at komfortniveauet er ganske højt, for her er både privat pool, separat jacuzzi-bassin, aircondition, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, Wi-Fi og meget mere. Og hvad siger du til et soveværelse med pejs?

Villaen på Casina del Bosco

Villa med 2 sovepladser

Huset er ca. 40 m² stort og ligger i to plan. I stueetagen er der stue med køkkenhjørne (fire keramiske blus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine og brødrister) og badeværelse med bruser og wc, mens der på første etage er et soveværelse med dobbeltseng og pejs. Foran døren har du terrasse med bord, stole, grill samt solstole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Casetta i Ciliegi

Cortona, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

La Scatolaia

Stia, Toscana

Anbefalinger til dig

Il Fontanino

Monticiano, Toscana

Casa Rossa

Capolona, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map