Villa i Stia i Toscana

La Scatolaia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne tre kilometer uden for den hyggelige lille uspolerede by Stia ligger villaen La Scatolaia midt i det betagende og skovklædte landskab. Her skal du ikke komme, hvis du vil udforske Toscanas klassiske kulturbyer, for det tager lang tid at komme dertil ad de snoede veje i området. Søger man derimod frisk luft, fred og ro, smuk natur, uspolerede byer og få turister, er valget godt.

To separate lejligheder eller én selvstændig villa

Villaen er opdelt i to lejligheder, der har hver sin indgang, egen terrasse med havemøbler samt fælles adgang til have og svømmebassin (10 x 5 m) og vaskemaskine på bagsiden af huset. Da villaen ligger på en skråning er der en del niveauforskelle, både inden for og ude i haven, og begge lejligheder har adgang direkte fra jordniveauet, selvom den ene ligger oven på den anden. Lejlighederne er indrettet i en landlig stil med gammeldags møbler og mange forskellige, kuriøse pyntegenstande.

.

Lejlighederne på La Scatolaia

Fireværelseslejlighed La Fonte med 6 sovepladser

Denne lejlighed ligger i den nederste etage og er 75 m² stor. Den består af stue med pejs, spiseplads og sovesofa til to, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf der fra det ene er adgang til soveværelse med enkeltseng, samt badeværelse/toilet med bruser. Dens åbne terrasse er i niveau med poolen.

Fireværelseslejlighed Il Forno med 7 sovepladser

Lejligheden ligger på den øverste etage, og dens 80 m² er fordelt på stue med pejs, spiseplads og sovesofa til to, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden har overdækket terrasse med pizzaovn! For at komme til poolen, skal man ned ad en skråning.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Castello di Ristonchi

Pelago, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Anbefalinger til dig

Molin Vecchio

Foiano della Chiana, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map