Villa i Stia i Toscana

La Scatolaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne tre kilometer uden for den hyggelige lille uspolerede by Stia ligger villaen La Scatolaia midt i det betagende og skovklædte landskab. Her skal du ikke komme, hvis du vil udforske Toscanas klassiske kulturbyer, for det tager lang tid at komme dertil ad de snoede veje i området. Søger man derimod frisk luft, fred og ro, smuk natur, uspolerede byer og få turister, er valget godt.

To separate lejligheder eller én selvstændig villa

Villaen er opdelt i to lejligheder, der har hver sin indgang, egen terrasse med havemøbler samt fælles adgang til have og svømmebassin (10 x 5 m) og vaskemaskine på bagsiden af huset. Da villaen ligger på en skråning er der en del niveauforskelle, både inden for og ude i haven, og begge lejligheder har adgang direkte fra jordniveauet, selvom den ene ligger oven på den anden. Lejlighederne er indrettet i en landlig stil med gammeldags møbler og mange forskellige, kuriøse pyntegenstande.

Læs mere om La Scatolaia

.

Lejlighederne på La Scatolaia

Fireværelseslejlighed La Fonte med 6 sovepladser

Denne lejlighed ligger i den nederste etage og er 75 m² stor. Den består af stue med pejs, spiseplads og sovesofa til to, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf der fra det ene er adgang til soveværelse med enkeltseng, samt badeværelse/toilet med bruser. Dens åbne terrasse er i niveau med poolen.

Fireværelseslejlighed Il Forno med 7 sovepladser

Lejligheden ligger på den øverste etage, og dens 80 m² er fordelt på stue med pejs, spiseplads og sovesofa til to, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden har overdækket terrasse med pizzaovn! For at komme til poolen, skal man ned ad en skråning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Agriturismo Flora

Chiusi della Verna, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Contea

Lucignano, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map