Anmeldelser af La Casa di Peter

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casa di Peter

Læs personlige anmeldelser af La Casa di Peter som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa di Peter. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie med venner og familie

Dejligt hus i rolige omgivelser med en skøn natur. Værtsparet som ejede huset bestilte vi mad ved 4 gange under opholdet, de kom så og lavede det på stedet og datteren agerede tjener det var en super god oplevelse, pizza lavede de til os 2 af gangene, de fås ikke bedre nogen steder. Familien var super søde og hjælpsomme, bestemt et sted jeg vil anbefale.

Stia som feriedestination

Stia er ikke den største by, men der er det der skal være, gode restauranter og en Coop til de daglige indkøb.

La Casa di Peter
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Casa di Peter
Villa med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Lars og rejsefællerne fra Kastrup boede på La Casa di Peter i Stia fra d. 31. maj til d. 7. juni 2008.

Tusinde tak for endnu en god oplevelse i området omkring Firenze.

I år var vores 5. årlige tur i træk til området, og dette var uden tvivl den flotteste og mest veludstyrede indkvartering af de fem. Jeres hjemmeside gør ikke huset den fulde gunst. Huset har simpelthen alt: bordtennis, bordfodbold, flot pool, citrontræer, mountainbikes, fritgående hjorte over alt, sublim udsigt, velkomst vin og frugt samt et herligt værtspar. Huset ligger inden i nationalparken, og der er derfor træer over alt i stedet for de traditionelle vinmarker.

Stia by og område bærer præg af at være et lidt mere fattigt område end de andre 4 steder vi har været, som alle har ligge i Toscana syd for Firenze. Til ungerne var der i Stia alt hvad vi havde brug for, en fin lille legeplads samt et ishus med guddommelig hjemmelavet Italiensk is.

Vejret var ikke med os, men vi havde alligevel en rigtig god tur til Casa de Peter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map