Villa i Stia i Toscana

La Casa di Peter

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På bakkeskråningerne fire kilometer fra Stia, hvor man finder alle indkøbsmuligheder og togstation, ligger denne villa med flot udsigt over den skovklædte Casentino-dal. Her skal man ikke komme, hvis man vil udforske Toscanas klassiske kulturbyer, for de er alt for langt væk, men søger man frisk luft, fred og ro, smuk natur og uspolerede byer, så er valget godt.

Dejlig villa

Huset er hyggeligt, velindrettet og yderst komfortabelt. Her er vaskemaskine, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, og i den store have, som omgiver huset, finder man grill, pizzaovn og et godt svømmebassin (ca. 10 x 5 m) med solsenge og en lille legeplads. De sidste 500 m frem til huset er grusvej.

Læs mere om La Casa di Peter

Villa med 8 sovepladser:
- Husets 110 m² ligger næsten i ét plan, kun fire trin adskiller to niveauer. Her findes stue med pejs og sovesofa til to personer, køkken, to badeværelser, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har egen veranda) og et soveværelse med to enkeltsenge. Foran stuen findes en veranda med bord og stole, og i en høj kælder er der et rum med vaskemaskine samt et andet rum med grill.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map