Villa i Stia i Toscana

La Casa di Peter

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På bakkeskråningerne fire kilometer fra Stia, hvor man finder alle indkøbsmuligheder og togstation, ligger denne villa med flot udsigt over den skovklædte Casentino-dal. Her skal man ikke komme, hvis man vil udforske Toscanas klassiske kulturbyer, for de er alt for langt væk, men søger man frisk luft, fred og ro, smuk natur og uspolerede byer, så er valget godt.

Dejlig villa

Huset er hyggeligt, velindrettet og yderst komfortabelt. Her er vaskemaskine, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, og i den store have, som omgiver huset, finder man grill, pizzaovn og et godt svømmebassin (ca. 10 x 5 m) med solsenge og en lille legeplads. De sidste 500 m frem til huset er grusvej.

Læs mere om La Casa di Peter

Villa med 8 sovepladser:
- Husets 110 m² ligger næsten i ét plan, kun fire trin adskiller to niveauer. Her findes stue med pejs og sovesofa til to personer, køkken, to badeværelser, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har egen veranda) og et soveværelse med to enkeltsenge. Foran stuen findes en veranda med bord og stole, og i en høj kælder er der et rum med vaskemaskine samt et andet rum med grill.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Casa di Peter

Læs personlige anmeldelser af La Casa di Peter som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa di Peter. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie med venner og familie

Dejligt hus i rolige omgivelser med en skøn natur. Værtsparet som ejede huset bestilte vi mad ved 4 gange under opholdet, de kom så og lavede det på stedet og datteren agerede tjener det var en super god oplevelse, pizza lavede de til os 2 af gangene, de fås ikke bedre nogen steder. Familien var super søde og hjælpsomme, bestemt et sted jeg vil anbefale.

Læs mere

Lars og rejsefællerne fra Kastrup boede på La Casa di Peter i Stia fra d. 31. maj til d. 7. juni 2008.

Tusinde tak for endnu en god oplevelse i området omkring Firenze.

I år var vores 5. årlige tur i træk til området, og dette var uden tvivl den flotteste og mest veludstyrede indkvartering af de fem. Jeres hjemmeside gør ikke huset den fulde gunst. Huset har simpelthen alt: bordtennis, bordfodbold, flot pool, citrontræer, mountainbikes, fritgående hjorte over alt, sublim udsigt, velkomst vin og frugt samt et herligt værtspar. Huset ligger inden i nationalparken, og der er derfor træer over alt i stedet for de traditionelle vinmarker.

Stia by og område bærer præg af at være et lidt mere fattigt område end de andre 4 steder vi har været, som alle har ligge i Toscana syd for Firenze. Til ungerne var der i Stia alt hvad vi havde brug for, en fin lille legeplads samt et ishus med guddommelig hjemmelavet Italiensk is.

Vejret var ikke med os, men vi havde alligevel en rigtig god tur til Casa de Peter.

Læs mere

Bedømmelse af La Casa di Peter

Læs mere
 
search map