Agriturismo i Sovicille i Toscana

San Lorenzo a Linari

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I hjertet af det toskanske bondeland kan du nyde en afslappende ferie på en dejlig og komfortabel landejendom. Her er atmosfæren raffineret og traditionel. San Lorenzo A Linari passer til romantiske par, men også til familier med børn, som holder ferie inden for enhver sæson.

Lær mere om den spændende fortid på din ferie

Du vil ikke kunne lade være med at beundre de charmerende omgivelser rundt om Siena, den uberørte natur og områdets interessante historie. Ikke mindst ved Linari-bakkerne kan du dykke ned i historien. Her kan de første arkæologiske fund dateres 2.500 år tilbage i tiden. Oprindeligt blev San Lorenzo A Linari brugt som et fort, og efter denne æra blev hele ejendommen et kloster i det 11. århundrede. Dette blev efterfulgt af den historiske migration: Dominikanske munke, paver og noble familier beboede den historiske landejendom.

En velplejet have

Inviter en af dine rejsemakkere på et spil tennis (mod et ekstra gebyr) eller hop i poolen, hvis du trænger til at blive frisket op. Det velplejede udendørs område er tilgængeligt for alle gæster, og du kan arrangere en BBQ-middag for din familie eller sammen med andre, mens du holder ferie på San Lorenzo A Linari. I dagtimerne kan du nyde skyggen under pavillonen, mens du kigger ud over det stille, toskanske landskab omkring dig. Gratis parkering til rådighed på grunden.

Et toskansk drømmebryllup?

De charmerende omgivelser, kapellet på grunden og den flotte ejendom skaber en særlig og romantisk atmosfære, perfekt til bryllupper. Det er årsagen til, at San Lorenzo A Linari ofte danner rammerne om forskellige ceremonier. Fra den fantastiske mad til de individuelle dekorationer bliver alt, hvad der er nødvendigt for en vellykket fejring, organiseret med omhu. Derfor er det meget sandsynlige, at et bryllup vil finde sted, mens du holder ferie her. Du har mulighed for at bestille hele ejendommen på forespørgsel. Her kan bo op til 70 gæster.

Glem ikke at skrive i gæstebogen, når du rejser hjem!

Læs mere om San Lorenzo a Linari

Stemningsfulde ferielejligheder - endda nogle med privat have eller terrasse

Lejlighederne er smagfuldt indrettet i en rustik, toskansk stil. Stilen bringer dig tilbage til renæssancens tid, hvilket bliver understreget af træbjælkerne, murstene og antikviteterne. Nogle lejligheder har endda en åben pejs. De fleste af dem er ret hyggelige og romanstiske, og udgør de perfekte rammer for en mindeværdig familieferie.

Vælg mellem etværelses og toværelses lejligheder. De fleste lejligheder har et dedikeret område i haven og ved poolområdet eller terrasse, dog ikke privat. Hvis du er på udkik efter større lejligheder, så skulle du se nærmere på treværelses-lejligheden "Gentilizio", som måler ca. 165 kvm. og passer til 4-6 mennesker. Hvis du vil have hele familien med, så kan du overveje femværelses-lejligheden "Danzatrici", som er ca. 110 kvm. stor. Denne lejlighed passer til 8 personer.

Læs om lejlighederne på San Lorenzo a Linari

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af San Lorenzo a Linari

Læs personlige anmeldelser af San Lorenzo a Linari som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Lorenzo a Linari. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra San Lorenzo a Linari

Vores varmeste anbefalinger

Virkelig autentisk og fredsfyld sted som vi nød i fulde drag. Perfekte rammer hvis man har brug for at komme ned i tempo. Vi var 5 personer i alderen 19-50 år og alle nød det.
Vi oplevede et meget imødekommenhed og smilende personale, der altid var klar på at yde service.
Lejlighederne der var nænsomt men flot restaurerede emmede af, at det var et gammel sted vi boede på, det kunne vi godt lide.
Det var rart, at der var flere fælles faciliteter som tennisbane, cykler og bordtennis man frit kunne benytte sig af på stedet.


Et forslag til forbedring kunnen være lidt flere mobile spisearrangementer, hvor man kunne spise sin mad. Vi havde ikke terrasse/altan til vores lejligheder, derfor spiste vi på de fælles spisesteder, de var dog lidt begrænsede.

Læs mere

Bedømmelse af San Lorenzo a Linari

Rolig og fredfyldt beliggenhed. Meget smukt. Meget sympatisk personale.
God lejlighed, veludstyret køkken, Rent og pænt.
Det eneste negative var sengene. Meget smalle enkeltsenge i det ene af værelserne.

Læs mere

Bedømmelse af San Lorenzo a Linari

Læs mere
 
search map