Agriturismo i Sovicille i Toscana

Arnano

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Uno Terrasse til lejlighed Due Lejlighed Tre Lejlighed Quattro
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Arnano passer både til par som familier. Området er landligt og du finder dig ca 12 km vest for det skønne Siena og midt i naturparken Montagnola som ligger på en optil en bjergkæde, et område fyldt med skov, vandrestier og små gamle landsbyer. Et perfekt sted for en afslappende ferie med hyggelige omgivelser, hvor du kan komme på dejlige gå- og cykelture.

Velholdt have med pool

Til Arnano hører der en veholdt have og foran det maleriske gamle stenhus ligger poolområdet, hvor du har en 12 x 6 meter stor pool (100 - 140 cm dyb), solstole og et par parasoller. Du bor med selvforplejning og kan lave alle dine måltider, netop som du selv finder det bedst. Hvis du så får lyst til at grille, så kan det være godt at vide, at der er mulighed for dette. Her findes desuden en vaskemaskine for fælles brug og så sælger familien ud af deres egen producerede vin, olivenolie og vinsanto.

Læs mere om Arnano

Du har fantastiske udflugtsmuligheder


Hele Toscana er smukt - alt har sin specielle charme og dette område er ikke meget anderledes, snarere tværtimod. Foruden for sin nærhed til Siena kan du lave udflugter til det skønne Crete Senesi, Pienza, Montalcino og Montepulciano. Tager du nordom kan du besøge Chianti-området, Volterra og San Gimignano bare for at nævne nogen steder. Nærmeste restaurant ligger et par kilometer væk og ønsker du flere muligheder for og andre butikker, så er det Siena som hitter, byen finder du ca. 12 km væk.

Lejligheder med privat udeområde

Gården Arnano's fire lejligheder er rustikt indrette med stengulv/klinker og synlige træbjælker i loftet, en del med delvis stenvægge. Selv møbleringen er ægte toscansk andre med mørkere træsort og farverige vægge. De har alle et privat udeområde med bord, stole og parasol i et klassisk rustik toscansk stil (de er ikke mere rustikke end de alle har Sat-Tv). OBS! Hvis du bor mindre end 7 nætter her, betaler du for slutrengøring og dette sker på stedet!

Lejlighederne på Arnano

Toværelseslejligheden Uno med 2 sovepladser

er ca. 35 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en lille privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Due med 3 sovepladser

er ca. 56 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en lille privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tre med 4 sovepladser

er ca. 65 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng, et gennemgangsværelse og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat plads med bord og stole i haven.

Treværelseslejligheden Quattro med 4 sovepladser

er ca. 57 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat (skyggefuld) terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Prodaia

Siena, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map