Agriturismo i Sovicille i Toscana

Arnano

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Uno Terrasse til lejlighed Due Lejlighed Tre Lejlighed Quattro
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os 12 kilometer vest for Siena midt i naturparken Montagnola, der ligger omkring en høj bakkekam (eller en lav bjergkam) fuld af skove, vandrestier og små glemte landsbyer.

I den meget velholdte have foran det maleriske gamle stenhus finder du et 12 x 6 meter stort svømmebassin (100 - 140 cm dybt) og flere bærbare griller. Her er desuden en vaskemaskine til fælles brug, og så sælger familien da for resten også ud af deres produktion: vin, olivennolie og vinsanto.

Læs mere om Arnano

Gården Arnano byder på fire lejligheder, der alle råder over privat udeområde med bord, stole og parasol, i klassisk rustik toscansk stil (dog ikke mere rustikke, end at de alle har satellit-tv).

Lejlighederne på Arnano

Toværelseslejligheden Uno med 2 sovepladser

er ca. 35 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en lille privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Due med 3 sovepladser

er ca. 56 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en lille privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tre med 4 sovepladser

er ca. 65 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng, et gennemgangsværelse og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat plads med bord og stole i haven.

Treværelseslejligheden Quattro med 4 sovepladser

er ca. 57 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat (skyggefuld) terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Prodaia

Siena, Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map