Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nogle mener, at byens specielle navn stammer fra det latinske ”suavus locus ille”, altså ”hint milde sted”, men man skal nu se godt efter for at finde spor af den romerske fortid i byen. Så er Middelalderen langt mere præsent.

Man skal ikke forvente sig at møde mange turister i Sovicille, som for de fleste ligger i den forkerte retning for den slagne vej ud af Siena. Man kører jo enten op i Chianti, ned til Montalcino og Pienza eller over til Arezzo og Cortona, ikke stik vestpå, vel? Men det er nu ellers ingen dårlig idé at udforske dette område nærmere, for byerne er uspolerede, og naturen er prægtig.

Sovicille ligger for foden af den langstrakte bjerg- og bakkekam ”La Montagnola Senese”, hvis ugenerte natur indbyder til både køre- og gåture. I Sovicille ligger der flere restauranter, hvis stil går fra det udpræget rustikke til det særdeles raffinerede.

Her er for resten kun 13 km til Siena!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map