Feriebolig i Sorano i Toscana

Terme di Sorano

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du kommer kørende ad landevejen mellem de fascinerende byer Sorano og Pitigliano, lægger du ikke mærke til andet end en stor parkeringsplads, men hvis du stiller bilen og træder ind gennem lågen, så befinder du dig snart i en frodig lille dal, i hvis midte der ligger en kirke, Santa Maria dell'Aquila, hvis oprindelse fortaber sig i historiens tåger, men den er sandsynligvis fra omkring år 1000.

Varmt badevand hele året rundt!

I de gamle bygninger ved kirken og i flere nyopførte (2006) bygninger spredt om i dalen findes 30 lejligheder og huse af varierende størrelse. I bunden af dalen springer mange kilder med varmt vand, og de forsyner det flotte svømmebassin med 37 grader varmt vand næsten hele året rundt! Bassinet har både en afdeling for voksne og en for børn. Lidt fra det ligger et andet bassin, et almindeligt rektangulært med en lavere temperatur (i dette bassin er brugen af badehætte obligatorisk). Mellem de to bassinområder findes plæner med parasoller og liggestole. Ved kildevandsbassinet ligger der også en bar og et lille center, der tilbyder diverse typer massage, mudderbad og lignende.

Læs mere om Terme di Sorano

Udover pool er der tennis, mountain-bike, hesteridning og restaurant

Af øvrige faciliteter skal nævnes, at her er tennisbane, udlejning af mountainbikes og mulighed for ridning (det sidste 800 meter herfra). Der findes også restaurant på stedet, som i højsæsonen serverer lokale retter til såvel frokost som aftensmad (dog med en ugentlig lukkedag). Hvis man krydser kilderne i bunden af dalen, kommer man op i en tre hektar stor skov, hvor der er opsat havepavilloner for hver 300 meter, således at gæsterne har mulighed for spadsereture og picnic. Den nærmeste by er Sorano, der ligger ca. tre km væk. Både den og Pittigliano (seks km væk) er i sandhed et besøg værd.

Lejlighederne på Terme di Sorano

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

er ca. 60 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har enten terrasse eller have med bord og stole

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

er ca. 75 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har enten terrasse eller have med bord og stole.

Treværelseshus med 6 sovepladser

er ca. 100 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med toilet og bruser. Bungalowerne har egen overdækket terrasse samt enten gård eller have med bord og stole.

Fireværelseshus med 6/8 sovepladser

er ca. 150 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et kvistværelse med sovesofa til to personer. Alle værelser har eget badeværelse med toilet og bruser. Bungalowerne har egen overdækket terrasse samt have med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map