Feriebolig i Sorano i Toscana

Terme di Sorano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du kommer kørende ad landevejen mellem de fascinerende byer Sorano og Pitigliano, lægger du ikke mærke til andet end en stor parkeringsplads, men hvis du stiller bilen og træder ind gennem lågen, så befinder du dig snart i en frodig lille dal, i hvis midte der ligger en kirke, Santa Maria dell'Aquila, hvis oprindelse fortaber sig i historiens tåger, men den er sandsynligvis fra omkring år 1000.

Varmt badevand hele året rundt!

I de gamle bygninger ved kirken og i flere nyopførte (2006) bygninger spredt om i dalen findes 30 lejligheder og huse af varierende størrelse. I bunden af dalen springer mange kilder med varmt vand, og de forsyner det flotte svømmebassin med 37 grader varmt vand næsten hele året rundt! Bassinet har både en afdeling for voksne og en for børn. Lidt fra det ligger et andet bassin, et almindeligt rektangulært med en lavere temperatur (i dette bassin er brugen af badehætte obligatorisk). Mellem de to bassinområder findes plæner med parasoller og liggestole. Ved kildevandsbassinet ligger der også en bar og et lille center, der tilbyder diverse typer massage, mudderbad og lignende.

Læs mere om Terme di Sorano

Udover pool er der tennis, mountain-bike, hesteridning og restaurant

Af øvrige faciliteter skal nævnes, at her er tennisbane, udlejning af mountainbikes og mulighed for ridning (det sidste 800 meter herfra). Der findes også restaurant på stedet, som i højsæsonen serverer lokale retter til såvel frokost som aftensmad (dog med en ugentlig lukkedag). Hvis man krydser kilderne i bunden af dalen, kommer man op i en tre hektar stor skov, hvor der er opsat havepavilloner for hver 300 meter, således at gæsterne har mulighed for spadsereture og picnic. Den nærmeste by er Sorano, der ligger ca. tre km væk. Både den og Pittigliano (seks km væk) er i sandhed et besøg værd.

Læs om lejlighederne på Terme di Sorano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terme di Sorano

Læs personlige anmeldelser af Terme di Sorano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terme di Sorano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 31 anmeldelser fra Terme di Sorano

En dejlig ferie

Dejligt roligt sted.
Pæn og stor lejlighed i fin stand og med privat aflukket “have”.

Det kræver du har adgang til bil for at komme ud og se noget, handle mv.
De små byer omkring stedet er fantastisk smukke og med fine små butikker og restauranter.

Skønt pool område med den varme pool med “kildevand” og en stor alm. pool med “koldt” vand.
Ved den varme pool er kun afslapning og hygge, super fint og dejligt.
Ved den alm. pool er de desværre også lidt “strenge”.
De vil ikke have at børn hopper I og leger/larmer for meget.
Egentlig må man vist heller ikke have badedyr/luftmadresser, det så de dog igennem fingre med da vi var der.

Det er fint nok hvis reglerne er sådan, men det var ikke tydeligtgjort på forhånd.
Har I børn med som vi havde skal de være indstillet på dette.

Restauranten på stedet er ikke noget at råbe hurra for.
Morgenmaden er middelmådig men kan gå an.
Aftensmaden ok men meget lille udvalg og generelt ikke prisen værd.
Vi har ikke prøvet restauranten til frokost.

Vi handlede selv til morgenmad og frokost og tog til en af de nærmeste byer hver dag til aftensmad på en resturant.

Receptionen er gode til engelsk og meget hjælpsomme.

Der var ingen WIFI nogle steder på området der virkede!

Læs mere

Endnu engang har vi haft et dejligt ophold

Der er gået et år, siden vi besøgte Terme di Sorano sidste gang. Der er sket en del forandringer. På "øen" i det store svømmebassin er der bygget et glashus, som gør det nemmere at lægge sit tøj, inden man hopper i bassinet. Restauranten har fået en tilbygning med inde- og uderestaurant. Vi blev som sædvanlig godt modtaget og vores ønske om en lejlighed blev også opfyldt.

Læs mere

Dejligt sted

God rummelig bolig. Dejlige omgivelser. Venligt personale.

Læs mere

Fantastisk - et besøg værd

Smukke omgivelser, fred og ro, dejlig varm kilde at bade i - og velsmagende autentisk italiensk mad.

Læs mere

Super god ferie

Terme di Sorano er et pragtfuldt sted hvor lejlighederne har en meget høj standard og hvor servicen er den bedste vi har oplevet i Italien. Det er et sted hvor man passer på tingene og stedet har en meget hyggelig atmosfære. Vi oplevede en meget høj service, de gange vi henvendte os i receptionen blev vi mødt af et venligt, hjælpsom og professionelt personale der altid smilede og var imødekommende.
Pool området var rigtig godt og vi tilbragte mange gode timer der. Den varme pool var et stort hit og vi savner den meget... Et lille minus er at man skal klæde om for at købe en is eller kaffe, men så sparede vi de penge selvom vi gerne ville have brugt dem.
Der er ingen tvivl i vores familie om at vi en dag kommer tilbage til Terme di Sorano.

Læs mere

Roligt, rart og velholdt

Det var meget dejligt og afslappende at være I Terme di Sorrano. Lejligheden var fin og velfungerende med et godt køkken, sovevælse og god plads i stuen. Badene var fine og velholdte. Internettet var ikke ret godt, men det er jo også rart at være foruden:-) Restauranten på stedet prøvede vi ikke.

Læs mere
 
search map