Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Infinito

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra både huset og terrassen har man udsigt så langt øjet rækker over dale, sletter, skove, vinmarker, byer osv. osv. Her kan I bo to familier sammen og selv bestemme tempoet, mens børnene boltrer sig i haven eller leger i poolen.

Smuk villa med udsigt

Denne smukke villa fra omkring år 1800 er blevet sat flot i stand og udlejes nu på ugebasis. To trapper fører op til første etage, og da de fører til hver sin separate del af etagen, er villaen usædvanlig velegnet til to større familier. Fra både huset og terrassen har du udsigt så langt øjet rækker.

Læs mere om Villa Infinito

Pool og anden underholdning

I villaens store have kan du finde på masser at lave. Hvis du ikke vil solbade eller bade i den dejlige pool, kan du more dig på den lille sportsbane, der kan bruges til fodbold, volley eller basketball. Her er også bordtennis samt bordfodbold, og mændene kan få stillet deres grill-lyst ved grillen.

Strategisk placering

Villaen ligger 5 km fra den livlige Sinalunga, hvor der er et stort udbud af supermarkeder, restauranter og butikker. Samtidig er der heller ikke langt til spændende kulturbyer som Siena (ca. 45 km), Arezzo (ca. 45 km) og Firenze (105 km).

Villaen på Villa Infinito

Villa m. privat pool

Villaens 300 m² er fordelt på to etager i hovedbygningen samt et mindre anneks under terrassen. - I stueetagen finder du et stort spisekøkken/alrum med pejs, stor opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet, toilet med håndvask og wc samt separat vaskeri med vaskemaskine. - To trapper fører op til første etage, og da de fører til hver sin separate del af etagen, er villaen usædvanlig velegnet til to større familier. Den ene trappe leder til to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og tre badeværelser med bruser og toilet. Den anden trappe fører til et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge samt tre badeværelser med bruser og toilet. - I annekset finder du et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse/toilet. Alle soveværelser har med andre ord eget badeværelse, og så er her tilmed to ekstra toiletter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map