Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Il Meleto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En kort køretur fra Sinalunga (6 km), hvor du kan købe ind, nyde stemningen og finde gode spisesteder, finder du Il Meleto. Det nu ældre par, der ejer huset, fulgte en drøm og fik det bygget til familiens sammenkomster i ugens travle dage. Nu er deres børn vokset op og flyttet længere væk, og ejerne vil gerne se deres drøm leve videre sammen med nye gæster.

Nyd poolen

Du finder en god pool og tilhørende terrasse få skridt fra døren. Du kan nyde solen – og skyggen – i den grønne ramme, der samtidigt giver dig privatliv og hygge. Har du børn med, kan de glæde sig til at løbe rundt på grunden og lege på  skråningen.

Olivenlundens stilhed

Bag huset og poolen stiger skråningen mod olivenlunden, hvorfra du har en superb udsigt over landskabet. Ejerne har valgt ikke at fælde alle egetræerne i olivenlunden, som det ellers er normalt at gøre, da det øger olivenproduktionen. Det giver en særlig oplevelse af grunden og en langt mere behagelig temperatur selv på årets varmeste dage.

Hus med stemning og gode faciliteter

Du kommer ind af porten og finder to huse. Kun det ene, det store hus, udlejes, imens det andet lille hus  er ejernes lager og tekniske rum, som ikke benyttes til bolig, mens du bor der. Huset er fordelt på flere etager og niveauer, som er forbundet med trapper og trin. Det er husets særlig træk, og det er med til at give den særlige stemning.

Lejligheden på Villa Il Meleto

Villa med 8 sovepladser

Villaen er fordelt på to etager. Stueetagen indeholder enorm opholdsstue med pejs, spisesal, køkken (udstyret med opvaskemaskine, ovn, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, elkedel og blender) og badeværelse med toilet og badekar. Du kommer op til første sal både ad en indre trappe og en udendørs - på den øverste etage finder du tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og karbad. Alle soveværelser råder over loftventilator. Der er mulighed for at sætte to ekstra sovepladser enten i opholdsstuen eller i to af soveværelserne. Huset råder endvidere over adskilt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Lorenzo a Linari

Sovicille, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa La Crosticcia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map