Anmeldelser af Fattoria Il Musarone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria Il Musarone

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Il Musarone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Il Musarone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lise-Lotte og familien fra Hammel boede på Fattoria Il Musarone i Sinalunga fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Det var en af vores bedste ferier, som fuldt ud levede op til vores forventninger.

By/område, fint og beliggenheden i de rolige omgivelser er skøn. Meget nemt at arrangere både kortere og længere ture fra; -ok pool område.

Huset lå perfekt; var nemt at finde; dejligt med den nærliggende restaurant vi kunne gå til - anbefal den lige til nye kunder så man ved den er der, den første aften, hvor vi selv havde lidt svært ved at finde et spisested tæt på. Man spiser godt der til rimelige penge, og personalet er venlige; og man kan nyde maden i en dejlig have eller inde. Det tager højst tyve min at gå derhen.

Tips til de næste; medbring opvasketabletter-sulfo-viskestykker-børste-klude-wc-papir, etc, da der bare INTET var af sådant..........lidt oplysning om hvor man kan købe morgenbrød inden supermarkedet åbner, hvor man kommer af med affald etc, ville også være passende.

Alt i alt - meget ros og tilfredse gæster.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Agnete og familien fra Risskov boede på Fattoria Il Musarone i Sinalunga fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi var samme sted for 2 år siden. Da var vi de eneste. I begyndelsen af september. Vi valgte stedet fordi vi skulle have vore to døtre og deres familier med. Fem børnebørn fra ½ til 6 6 år. Det er ideelt for børn, da der er stor udenomsplads. Swimmingpoolen var de fem børnebørn glade for. Vi andre også. Vi spiste uden for hver aften. Og nød den flotte langestrakte udsigt. Der kommer flere aftner rådyr på kornmarken. Selvom der var flere familier (bl.a.en anden dansk med tre teenagebørn) var vi ikke generet af hinanden. Lejligheden vi havde er stor og rummelig.
Bettolle er en lille dejlig by med overraskende fine modebutikker. Et par stykker. Dyrt designtøj til begge køn. Vi gik tur dertil søndag formiddag tidlig. De "gamle mænd" sad da også allerede på baren. Små typiske dagligvarerbutikker i byen.
Vi talte ofte med hr. Bruni, når han og fruen kom for at rense pool og holde øje med det hele. Vi kender næsten hele hans livshistorie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Poggio Pinci

Asciano, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map