Agriturismo i Sinalunga i Toscana

Fattoria Il Musarone

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Maestrale Lejlighed Aliseo Lejlighed Libeccio Lejlighed Scirocco Lejlighed Tramontana
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her befinder du dig blandt de maleriske bakker syd for Siena i kort køreafstand til såvel mange af de berømte toskanske middelalderbyer som til Umbriens nordvestlige hjørne med Trasimenersøen, Perugia, Orvieto og mange andre mindre kendte byer. Men blot ca. 20 minutters gang derfra finder du det første spisested.

Restaureret med originale dimensioner

Gården er blevet restaureret som mange andre i området, men her har ejerne valgt at beholde dimensionerne på de originale rum frem for at opdele det i mindre boliger og presse flere gæster ind i huset. De originale karakteristika, buer og lofter er derfor blevet bevaret. Der er i alt fem bekvemme lejligheder på gården.

Privat udeplads og fælles pool

Rundt om huset er der cypresser og pinjetræer, og her har hver lejlighed sine egne private stole og bord. I haven finder du også et svømmebassin på 7 x 14 meter til en forfriskende dukkert under solen.

Lejlighederne på Fattoria Il Musarone

Treværelseslejlighed Maestrale med 4 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Maestrale er på ca. 56 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (der er ovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Aliseo med 6 sovepladser (stueetage)

Original lejlighed på ca. 75 m² beliggende i stueetagen. Lejligheden består af porticato med spisebord og køkken (med ovn), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Fireværelseslejlighed Scirocco med 5/6 sovepladser (første sal)

Rummelig lejlighed beliggende på første sal på ca. 69 m². Lejligheden Scirocco består af en lys opholdsstue med køkkenhjørne (der er ovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med fransk seng (140 cm. bred), soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Fireværelseslejlighed Libeccio med 6 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Libeccio er på ca. 75 m² og ligger i stueetagen. Den består af en lys opholdsstue, spisekøkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Femværelseslejlighed Tramontana med 8 sovepladser (første sal)

Meget lys lejlighed beliggende på første sal, som man har adgang til ad en udendørs stentrappe med en lille loggia (balkon) ved indgangen. Lejligheden er på ca. 110 m² og består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og ildsted i sten, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge, to badeværelser af hvilke det ene er med karbad og toilet og det andet med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map