Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

For mange livsnydere er navnet Sinalunga sikkert ensbetydende med gourmetrestauranten "Locanda dell'Amorosa", der ligger lidt uden for byen, og som med rette er berømt for sin meget høje standard (og, efter italiensk standard, lige så høje priser). Den gamle gård er da også henrivende, og maden er vidunderlig, men Sinalunga har nu også selv noget at byde på.

Byens navn kommer noget bizart fra "Asinalunga", altså "det lange hunæsel", men det er der nok ikke så mange af dens små 12.000 indbyggere, som tænker på til daglig.

Den middelstore by er ganske overset af langt de fleste turister, der har travlt med at komme forbi den på vejen mod Cortona (30 km) eller Siena (45 km).

I Sinalunga finder man et utal af hyggelige caféer, restauranter, alle slags butikker samt mange kirker og smukke bygninger. Man fornemmer tydeligt, at byens historie går langt tilbage, i al fald til 1100-tallet. I dette sydøstlige hjørne af Toscana ligger man desuden også godt for smutture til Umbrien, for byer som Perugia (65 km), Assisi (80 km) og Orvieto (80 km) ligger alle inden for en times kørsel.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map