Feriebolig i Siena

Terrazza Benito

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sieneserne er et folkefærd helt for sig selv. Første gang man besøger byen, bliver man slået af dens harmoniske skønhed, der ikke har sin lige i denne verden, men hvis man efter flere besøg begynder at komme tættere ind på byens befolkning, så er det denne, der gør det største indtryk.

Palio i Siena

Alene at forstå palio, hvis ydre udtryk er et hesteløb to gange om året, men hvis sjæl er meget mere, ja i grunden hele nøglen til at begribe Siena, er et livstidsstudium. Kærligheden til de heste, som løber i palio, afspejler sig også i denne lejligheds navn, den er nemlig opkaldt efter den fantastiske hest, der i sin tid formåede at vinde løbet hele fem gange. Det er mange årtier siden, men du finder ikke én sieneser, der ikke ved det.

Læs mere om Terrazza Benito

Lejligheden

Men tilbage til lejligheden. Den ligger i en lille gyde på første sal, og den er både nydeligt indrettet og velholdt, men det bedste af det hele er nu, at den har en overdækket terrasse med bord, stole og grill, hvorfra du i ophøjet ro kan skue ud over byens tage.

Toværelseslejligheden Benito med 2+3 sovepladser
- Lejligheden er 55 m² stor og består af stue med veludstyret køkkenhjørne (fire gasblus, miniovn, opvaskemaskine, køleskab med frostboks og kaffemaskine), satellitfjernsyn, sovesofa til én person og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Her er aircondition (gratis) og internetadgang (mod betaling). Og så er der lige den overdækkede tagterrasse på ca. 10 m².

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terrazza Belvedere

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Casa Lazzaro

Siena, Toscana

Terrazza Belvedere

Firenze, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map