Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pakkerejser til Siena med rejsegaranti

Rejs til Siena med In-Italia og oplev byen indefra og ud, på et af vores centralt-beliggende hoteller, eller i en ferielejlighed med plads til alle. Find ud af, hvorfor UNESCO har udnævnt Sienas gamle centrum til at være verdenskulturarv, og brug byen som udgangspunkt for udflugter til det toskanske højland, med bløde bakker og frodige dale. Bestiller du flybillet og feriebolig på én gang, er du dækket af den danske rejsegaranti, og du vælger selv lufthavne, rejsedatoer og rejselængde. Du kan endda få en billig lejebil med i pakken. Du kan rejse fra København, Aalborg, Billund eller København, og lande i fx. Firenze eller Pisa.

Kort over Siena og Toscana

Få et hurtigt overblik over det centrale Toscana, og find din feriebolig på kortet over Siena. Vi giver dig også afstande til nærmeste lufthavne, så du kan planlægge din rejse til Siena optimalt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvor skal man bo i Siena?

Hos In-Italia finder du en håndfuld charmerende og nøje udvalgte hoteller og ferielejligheder i centrum af Siena. Mange vælger dog også at bosætte sig lidt udenfor bykernen, så man har nem adgang til det toskanske bagland. Uanset hvad, så kan du booke hotel eller lejlighed i Siena hos In-Italia, inklusive flyrejse og evt. lejebil, og på den måde være sikret af rejsegaranti. Se et udpluk af de mest populære ferieboliger i Siena herunder.

Rejs til Siena med fly fra Hamborg, Billund, København eller Aalborg

I In-Italias søgemaskine, finder du flybilletter til samme, billige pris som du finder på de store søgemaskiner. Du rejser med rutefly fra enten København, Billund, Aalborg eller Hamborg, og sammen med din feriebolig er din rejse til Siena således sækket af den danske rejsegaranti. Når du skal finde flybilletter til Siena - direkte eller med mellemlanding - kan du fx. lande i enten Firenze, Pisa eller måske endda i Rom.

Få billeje med i pakken

Når du booker rejsen til Siena, får du også tilbudt at leje en bil i lufthavnen ved ankomst. At booke en lejebil sammen med hotel og flybillet, er ikke blot praktisk, men også rigtig smart, fordi det dermed inkluderes i din pakkerejse. Ligesom med flybilletterne, søger vi blandt alle de største udbydere - etablerede og lavpris - for at sikre dig den bedste pris på biludlejningen.

Mere information til din rejse til Siena

Siena, beliggende i den centrale del af regionen Toscana, er én af de mest besøgte og berømte byer i Midtitalien, kendt for dens smukke middelalder-arkitektur, dens store kunsttraditioner, dens fremragende gastronomi og dens historiske bycentrum, som er blevet erklæret verdensarv af Unesco. 
 
Byen, der ligger smukt omgivet af vinmarker, oliventræer, skove og små landsbyer, er også blevet kendt for hestevæddeløbet, Il Palio, der bliver afholdt to gange hvert år og som tiltrækker mange besøgende fra nær og fjern.
 
Sienas historie
Sienas tidlige historie kan føres tilbage til de sagnomspundne etruskere, der grundlagde en by i området omkring 900-400 f.Kr. Under kejser Augustus (63 f.Kr. – 19 August 14 e.Kr.) blev der desuden grundlagt en by i området, som bar navnet Saena Julia. Senere kom byen under langobardernes herredømme, inden Karl den Store, der på det tidspunkt herskede over Frankerriget, erobrede byen. 
 
I perioden 1125 til 1555 var byen en del af Republikken Siena og befolkningstallet voksede i denne periode til 50.000 indbyggere, inden den Den Sorte Død i 1348 satte en stopper for byens vækst. I april 1555 blev kongedømmet annekteret af den spanske konge, inden den underlagt Storhertugdømmet Toscana, som byen tilhørte, indtil den blev en del af Kongeriget Italien i det nittende århundrede.

Seværdigheder i Siena

Blandt byens største seværdigheder er byens katedral, der regnes for et mesterværk indenfor romansk-gotisk arkitektur. Katedralen blev bygget i det tolvte århundrede, men var ikke færdigbygget før år 1380. Katedralen rummer blandt andet en ottekantet prædikestol, som er et skulpturelt mesterværk fra det 13. århundrede med løve-sokler og bibelske bas-relieffer. 
 
En anden af byens store seværdigheder er pladsen Piazza del Campo, der blandt andet rummer paladset Palazzo Pubblico og tårnet Torre Del Mangia. På pladsen finder du også det gotiske palads Palazzo Salimbeni, der i dag huser en af verdens ældste banker. Det er også på denne centrale plads, at hestevæddeløbet Il Palio afholdes.
 
Af andre seværdigheder kan nævnes kirkerne Basilica dell"Osservanza, Santa Maria dei Servi og San Domenico; villaerne Villa Chigi, Villa Cetinale og Villa Celsa; samt den botaniske have  Orto Botanico dell"Università di Siena.
 
Aktivitetsmuligheder i Siena
Der findes flere forskellige slags aktivitetsmuligheder i Siena. Ud over muligheden for at overvære hestevæddeløbet Il Palio - hvis du altså er så heldig at være i byen på det tidspunkt, hvor det foregår - kan du vælge at tage på dagsudflugter til byer som Montepulciano og Pienza, hvor du kan opleve renæssancens arkitektur og kunstværker, Rapolano Terme, hvor du kan opleve romerske bade, og San Gimignano med dens mange smukke middelaldertårne. 

Bestil din rejse til Siena online til den billigste pris

Hvis du er klar til at booke en dejlig ferie i Toscana, så benyt søgemaskinen i toppen til at finde den rigtige rejse til Siena, med fleksibilitet i rejsedage, og den bedste sikkerhed via den danske rejsegaranti. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores andet hjemland, Italien!

 
search map