Agriturismo i Siena

Podere Fornacino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ad en lille velholdt grusvej går de sidste mange hundrede meter frem til gården, der ligger fredfyldt omgivet af marker, dale og skove. Når du står på Podere Fornacino og kigger mod Siena, kan det være svært at tro, at der er hele 12 kilometer ind til byen. Det er der bestemt heller ikke i fugleflugtslinje, men da vejen snor og bugter sig godt, kommer man alligevel op på det.

Pool og rigeligt med havemøbler

Gæsterne har en grund på 6000 m² til rådighed samt en pool på 15 x 5½ meter, grill og naturligvis parkeringsplads. Du kommer ikke til at savne et bord at sidde ved på Podere Fornacino, for det er sjældent at se så mange udemøbler på ét sted: Da vi sidst besøgte gården var der ikke mindre end 14 borde, 51 stole og 16 solsenge!

Simple lejligheder, gedigent indrettede

Den lille gård består af to bygninger, selve det gamle bondehus og et mindre anneks, der ligger lige ved siden af hinanden. Annekset er opdelt i to lejligheder (Borgonero og Doga delle Clavule), der om ønsket kan forbindes ved at åbne en indre dør, således at man får et selvstændigt lille hus. Lejlighederne er simpelt, men gedigent indrettet, og har alle mulighed for opvarmning, alarmanlæg og satellitfjernsyn. NB. Det er ikke muligt at ankomme på søn- eller helligdage.

Læs om lejlighederne på Podere Fornacino

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

La Prodaia

Siena, Toscana

Arnano

Sovicille, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populært i Toscana

search map