Agriturismo i Siena

La Prodaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården La Prodaia ligger i smuk landlig idyl kun tre kilometer fra den betagende middelalderby Siena. Her er der blevet indrettet tre komfortable ferielejligheder med eget udeområde, hvor du kan nyde et måltid efter en dag på tur eller ved poolen

Velkommen til afslappet stemning og jovial tone

På La Prodaia er der stadig så tilpas meget rod, at man føler sig på landet blandt landboer, og det skal bestemt ikke opfattes som en kritik, tværtimod. Stemningen er afslappet, tonen er jovial, og såvel par som børnefamilier bliver budt velkommen med åbne arme. Giancarlo ejer gården, og han har hele seks hektar land beplantet med vinranker og oliventræer. Da gården ligger ret højt i landskabet, er udsigten fra jorderne betagende. Man ser Sienas karakteristiske profil, man ser den udslukte vulkan Monte Amiata i horisonten, og tættere på har man et malerisk kloster.

Læs mere om La Prodaia

Gedigne lejligheder og dejlig pool

Lejlighederne er gedigne og velmøblerede, af og til med antikke møbler. Køkkenhjørnerne har fire blus, ovn og køleskab. Der er god plads til at boltre sig i det fri, og her er stenovn til pizza og brød samt en stor grill. Ved lejlighederne er der privat udeområde med bord og stole. Giancarlo har i efteråret 2007 bygget et svømmebassin på 5 x 11 meter (dybde 120-150 cm), som gæsterne kan afkøle sig i samtidig med at de kan nyde den smukke udsigt over landskabet. Der er liggestole ved bassinet, men ingen parasoller, til gengæld er der et skyggefuldt område under en havepavillon.

Mange spisemuligheder

Hvis man ikke vil spise i eller uden for lejligheden, er den nærmeste restaurant kun 600 meter væk. Der er endnu en restaurant 1800 meter væk i retning mod Siena (her findes også supermarked), og tager man alle de 3 km ind til Siena er mulighederne rigtig mange. Hvis man ikke vil gå eller køre i egen bil, går der bus til centrum 400 meter fra gården, desuden kan man være heldig at låne cykler på gården.

Lejlighederne på La Prodaia

Toværelseslejligheden Spigo med 2 sovepladser

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. ca. 40 m². Lejligheden består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og lille stue.

Toværelseslejligheden Malva med 2 sovepladser

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 55 m². Lejligheden består af spisekøkken (2 gasblus, miniovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Timo med 4 sovepladser

Lejligheden ligger på første sal og er ca. ca. 40 m². Lejligheden består af stort alrum/spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map