Agriturismo i Siena

La Prodaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården La Prodaia ligger i smuk landlig idyl kun tre kilometer fra den betagende middelalderby Siena. Her er der blevet indrettet tre komfortable ferielejligheder med eget udeområde, hvor du kan nyde et måltid efter en dag på tur eller ved poolen

Velkommen til afslappet stemning og jovial tone

På La Prodaia er der stadig så tilpas meget rod, at man føler sig på landet blandt landboer, og det skal bestemt ikke opfattes som en kritik, tværtimod. Stemningen er afslappet, tonen er jovial, og såvel par som børnefamilier bliver budt velkommen med åbne arme. Giancarlo ejer gården, og han har hele seks hektar land beplantet med vinranker og oliventræer. Da gården ligger ret højt i landskabet, er udsigten fra jorderne betagende. Man ser Sienas karakteristiske profil, man ser den udslukte vulkan Monte Amiata i horisonten, og tættere på har man et malerisk kloster.

Læs mere om La Prodaia

Gedigne lejligheder og dejlig pool

Lejlighederne er gedigne og velmøblerede, af og til med antikke møbler. Køkkenhjørnerne har fire blus, ovn og køleskab. Der er god plads til at boltre sig i det fri, og her er stenovn til pizza og brød samt en stor grill. Ved lejlighederne er der privat udeområde med bord og stole. Giancarlo har i efteråret 2007 bygget et svømmebassin på 5 x 11 meter (dybde 120-150 cm), som gæsterne kan afkøle sig i samtidig med at de kan nyde den smukke udsigt over landskabet. Der er liggestole ved bassinet, men ingen parasoller, til gengæld er der et skyggefuldt område under en havepavillon.

Mange spisemuligheder

Hvis man ikke vil spise i eller uden for lejligheden, er den nærmeste restaurant kun 600 meter væk. Der er endnu en restaurant 1800 meter væk i retning mod Siena (her findes også supermarked), og tager man alle de 3 km ind til Siena er mulighederne rigtig mange. Hvis man ikke vil gå eller køre i egen bil, går der bus til centrum 400 meter fra gården, desuden kan man være heldig at låne cykler på gården.

Lejlighederne på La Prodaia

Lejlighed m. 1 soveværelse (Spigo)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. ca. 40 m². Lejligheden består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og lille stue.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Malva)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 55 m². Lejligheden består af spisekøkken (2 gasblus, miniovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Timo)

Lejligheden ligger på første sal og er ca. ca. 40 m². Lejligheden består af stort alrum/spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Prodaia

Læs personlige anmeldelser af La Prodaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Prodaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra La Prodaia

Dejligt sted

Dejligt sted meget tæt på Siena. Godt udgangspunkt for besøg i området. Flinkt værtspar der gerne hjælper med gode råd om ture i området og altid er frisk på en lille snak fx om deres vin og olivenproduktion.

Læs mere

Bedømmelse af La Prodaia

Hjertevarme og meget hjælpsomme værter, der giver gode råd til restauranter og ruteforslag.
La Prodaia ligger godt som udgangspunkt for ture syd på til den fantastisk smukke Orcia-dal og de hyggelige byer.

Læs mere

Bedømmelse af La Prodaia

Læs mere

Fantastiske Toscana

Jeg og min familie tilbragte en uge på La Prodaia I lejligheden Malva.

La Prodaia er et dejligt sted! Lejligheden var god og rummelig, ren og pæn. Der er et lækkert pool område med en dejlig udsigt ud over marker og bjerge. Stedet ligger tæt på Siena som klart kan anbefales et besøg. Værtsparet er søde og meget hjælpsomme med tips til bla. gode spise steder.

Det eneste vi manglede var måske en hel privat terrasse. Ellers kan vi ikke klage over noget som helst! Vi kan klart anbefale stedet!

Læs mere

Skønne omgivelser med hjemlig stemning

Lejlighederne er beliggende på en bakketop, med udsigt over et skønt, nærmest malerisk landskab. Vi ankom til en smuk lejlighed som levede fuldt op til billederne. Lejlighederne rengøres af ejeren selv, og fremstod rene og med en duft af frisk lavendel. En dejlig start!
En rigtig dejlig pool med smuk udsigt over det dejlige landskab. Poolen har en fin størrelse, både til børn og voksene.
Et utrolig venligt værtspar, som gerne giver gode tips til seværdigheder samt indkøbsmuligheder. Vi havde også den fornøjelse at lave pizza sammen med dem den ene dag, i pizzaovnen beliggende bag lejligheden. Vinen de selv producerer (ca. 4.000 flasker, 7 EUR) er også rigtig god, og kan købes under besøget. Olivenolien er helt fantastisk, og produceres kun i meget små mængder. Vi var heldige at få 1l med for 14 EUR.
Afslutningsvis er det utrolig godt beliggende i forhold til seværdigheder. Siena er absolut et besøg værd!

Læs mere

Bedømmelse af La Prodaia

Læs mere
 
search map