Agriturismo i Siena

La Farneta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Er Siena den smukkeste, mest harmoniske og bedste by i Italien? Det er vi nogen, der mener, og at bo på landet tæt på denne vidunderlige perle af en middelalderby er en pragtfuld oplevelse. Uopini hedder den lille flække, som ligger 4 km nordvest for Siena på vej mod det centrale Chianti.

600 meter fra Uopini har en lokal familie bygget sig en stor villa, og med tiden er pladsen blevet lidt for stor til dem, da de kun er et par med en voksen datter, som kun lejlighedsvis kommer hjem. Derfor har de i den ene ende af den store bygning indrettet en lejlighed, der udlejes til gæster på ugebasis.

Læs mere om La Farneta

Som gæst i denne lejlighed har du helt din egen sfære, da du har en helt ugenert privat terrasse, og da ejerne selv er rene arbejdsbier, vil du ofte også have svømmebassinet på hele 16 x 5½ meter (110-240 cm dybt) med udsigt over landskabet for dig selv. Her fornemmer du for resten, at både have og bassin dybest set er lavet til familien selv (og at den ikke mangler penge), for alt er yderst velholdt og af høj kvalitet. Du har selvsagt også adgang til grill, og skulle du ønske det, er der aircondition (mod betaling af tillæg) i lejligheden. Her er 5 km til Sienas historiske centrum, men da byen gennem århundrederne har bredt sig, er der ikke mere end 3½ km til byens start.

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser
Lejligheden ligger i stueetagen og består af stue med køkkenniche (fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole og parasol.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere Santa Margherita

Poggibonsi, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Casa Fontebenedetta

Siena, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Casa Lazzaro

Siena, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map