Hotel i Siena

Il Chiostro del Carmine

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En lang og kringlet historie

Det gamle kloster Il Chiostro del Carmine, som i dag er et af de mange hyggelige hoteller i centrum af Siena, har en historie, som strækker sig over flere hundrede år. Bygningen ligger i den ældste og højest beliggende del af Siena, som kaldes Rione del Castelsenio. Det var de barfodede Carmelitter-munke, som boede på klostret helt fra begyndelsen og bortset fra kortere perioder, hvor Storhertugen af Toscana og Napoleon indtog stedet, har bygningen fungeret som et religiøst sted. I tilknytning til klostret ligger den fine gamle kirke San Nicolo fra det 12. århundrede.

Der er en helt særlig stemning i den gamle klostergård

Bygningen har stort set bevaret sit oprindelige udseende, hvilket naturligvis præger indretningen af hotellet. Når du står ude på gaden, er det ikke sikkert, at du overhovedet bemærker, at du står foran et gammelt kloster, for porten der fører ind til "de hellige haller" er på ingen måder prangende. Men så snart du er kommet indenfor, vil du blive mødt af den dejlige klostergård, som i dag er hotellets hjerte. Her kan du nyde din morgenmad i sommersæsonen, men du kan også hygge dig med en god bog og en kop kaffe i dagens løb. Om aftenen er gården oplyst, og det skaber naturligvis en helt særlig stemning, som ikke bliver ringere, hvis du samtidig nyder et godt glas vin. Receptionen er ikke så stor, men det gør ikke gæstfriheden mindre, og du kan altid få gode råd om både dette og hint. Du kan også hygge dig inden døre i de bløde sofaer under de gamle fresko-bemalede hvælvinger. Tænk hvis mure kunne tale. I de lidt køligere perioder kan du nyde din morgenmad inden døre i en af de meget smukke sale, hvor der i ordets bogstaveligste forstand, er meget højt til loftet.

Parkeringsmuligheder både for cykler og biler

Selv om du bor i en gammel bygning, er der naturligvis alle de moderne bekvemmeligheder, som du kan forvente på et hotel af denne standard. Der er gratis wi-fi både i de fælles områder og i dit værelse. Hvis du kommer med bil, er der mulighed for at parkere mod gebyr. Du skal være opmærksom på, at Il Chiostro del Carmine ligger i en såkaldt ZTL-zone, hvilket kan oversættes til et område med begrænset tilladelse til kørsel. Det betyder, at hotellet skal notere din nummerplade i kommunens arkiv, så du ikke får en bøde, og så er der begrænset mulighed for at køre ind og ud af zonen, men det vil personalet i receptionen fortælle nærmere om. Men du kan også vælge at parkere på gaden uden for bymuren: De nærmeste gratis parkeringspladser er kun 500 meter væk. Kommer du evt. på cykel, det er jo så moderne i disse tider, kan du opbevare din cykel i et specielt indrettet rum på hotellet. Hvis du synes at familiens kæledyr skal opleve Siena, er det også en mulighed. Hotellet accepterer dog kun hunde og katte under 10 kg.

Læs mere om Il Chiostro del Carmine

Smagfuldt indrettede værelser

Il Chiostro del Carmine har ikke mere end 21 værelser, så det er ikke fordi det er noget stort sted. Værelserne findes i flere forskellige kategorier, og det er også muligt at bo i familieværelser, hvis du har børnene med. Værelserne har forskellig størrelse og indretning, da de jo er indrettet i de gamle klosterceller, og møbleringen er klassisk og smagfuld, og så er der naturligvis lagt vægt på at respektere stedets historie. Alle værelser har som minimum fladskærms-TV, gratis wi-fi, aircondition (og mulighed for opvarmning) værdiboks, minibar, the-sæt samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. De såkaldte familieværelser består af to værelser, som kan forbindes.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map