Hotel i Siena

Hotel Palazzo di Valli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der findes mange små skjulte perler rundt omkring i det italienske landskab, udfordringen er blot at finde dem. En kilometers penge fra den berømte rådhusplads i Siena, finder du en af disse hemmelige perler. Selve området gør ikke meget væsen af sig, og det gør indkørslen til det lille paradis heller ikke, for vi befinder os på en af de små indkørselsveje til Siena, som er flankeret af privat beboelse og små erhvervsdrivende. Men kig nu alligevel godt efter, for som det står skrevet: Søg og du skal finde.

Her er du gæst i et privat hjem

Bag de høje mure ligger der nemlig et rigtig lille gemmested - en fin gammel herskabsvilla fra det 18. århundrede, som er omgivet af en flere hektar stor parklignende have med oliventræer. Her bor du på landet, men samtidig er du kun er få hundrede meter fra Sienas historiske centrum. Ja du kan rent faktisk se rådhustårnet fra terrassen foran den gamle villa, som er blevet nænsomt renoveret, og nu rummer et lille og meget smagfuldt indrettet hotel med kun 11 værelser. Der er ikke noget prangende over hverken villaen eller indretningen, men der er hyggeligt i ordets bedste betydning, og vi er næsten helt sikre på, at du vil føle dig hjemme, fra det øjeblik du kører op af den lange indkørsel. Du bliver sikkert modtaget af enten Lorenzo eller Giacomo, som vil gøre deres yderste for, at du får en uforglemmelig ferie. Palazzo di Valli besøges primært af italienere, og de roser stedet til skyerne, hvilket er en helt særlig anbefaling, for italienere er normalt meget kritiske gæster.

Læs mere om Hotel Palazzo di Valli

Nyd stilheden og den fantastiske udsigt

Ejerne har gjort alt hvad de kan for at bevare den oprindelige indretning, og det gælder både udsmykning og møbler, så derfor kan stedet måske godt virke en anelse gammeldags på nogen. Både i receptionen og den lille opholdsstue samt i flere af værelserne er der i bogstaveligste forstand højt til loftet, hvoraf flere er udsmykket med de fineste fresker i pastelfarver. Morgenmaden (hvis du har valgt et ophold med morgenmad) serveres som buffet i et andet af villaens meget karakterfulde rum, og i sommersæsonen har du mulighed for at nyde dagens første måltid ude på terrassen. Vi er ret sikre på, at du vil tilbringe en stor del af din ferie i den dejlige have og på den store terrasse, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over det toskanske landskab, evt. i følgeskab med et godt glas vin. Tager du på ferie i foråret, kan du ikke undgå at bemærke den helt fantastiske blåregn, men også de mange andre smukke blomster som præger haven. Der er ikke restaurant på stedet, men du kan evt. spise på det nærliggende Trattoria, som får rigtig gode anmeldelser. Her kommer der ikke mange turister, men til gengæld mange af områdets beboere, og de lokale restauranter overlever ikke længe, hvis ikke de serverer god mad.

Personligt indrettede værelser med stil

De 11 værelser er alle pænt men enkelt indrettet i klassisk stil, og så vidt det har været muligt, er møblerne antikke, og passer derfor perfekt i stilen. I sagens natur, er der ikke to værelser som ligner hinanden, men de har alle som minimum aircondition, fladskærms TV, telefon, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Relais La Cappuccina

San Gimignano, Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Il Pozzo

Capolona

search map