Hotel i Siena

Hotel Italia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sienas imponerende bymur fra 1300-tallet står stadig intakt rundt om størstedelen af byens historiske centrum, og fra Hotel Italia er der kun ca. 300 meter til den smukke byport Porta Camollia. Hotel Italia ligger midt i et travlt kvarter, som er fuldt af butikker, caféer og restauranter.

Et moderne hotel med god atmosfære

Byningens historie går tilbage til 1800-tallet, og har fungeret som hotel i en længere periode. Hotellet er for nylig blevet renoveret, og fremstår i dag som et moderne hotel med en god og hyggelig atmosfære, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme. Får du lyst til en svømmetur, har du mulighed for at benytte poolen på søsterhotellet Garden, som ligger ca. 600 meter fra Hotel Italia. Det koster ikke noget, men det forventes, at du bestiller noget at spise og drikke i pool-baren. Poolen er åben fra maj til september og fra kl. 9-19 alle dage. Hvis du ikke selv medbringer badehåndklæder, kan de lejes i receptionen. Har du brug for at tage din lille hund eller kat med på ferie, kan det også lade sig gøre. Da de er en del af din familie forventes det, at de kommer med på tur, og ikke bliver efterladt alene på værelset, samt naturligvis, at de ikke er til gene for andre.

Læs mere om Hotel Italia

God beliggenhed lige uden for bymuren

Når du vælger at bo her lige uden for middelalderbyen, men stadig i centrum, kan du køre i bil lige til hotellet og parkere på hotellets lille parkeringsplads. Er der ikke plads, kan du benytte parkeringspladsen på søsterhotellet ca. 600 m derfra, eller en af de offentlige parkeringspladser. Du kan spadsere til det historiske centrum og den (næsten) bilfri zone inden for murene, eller du kan vælge at tage en af de offentlige busser, der går få meter fra hotellet og således blive kørt hele vejen.

Spis godt på de lokale restauranter

Foruden en 24 timers reception, elevator og bar, har hotellet også en morgenmadsrestaurant, men ingen egentlig restaurant. Det er næsten kun en fordel, for så kan du prøve nogle af de gode lokale spisesteder som ligger i området, hvis ikke du vælger at spise i det historiske centrum.

Hyggelige værelser med gode faciliteter

Hotellets værelser har i alt 66 værelser fordelt på flere forskellige kategorier. Vi har valgt at tilbyde standard- og superiorværelser, og det der adskiller dem, er primært størrelsen men også lidt bedre standard og faciliteter. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Priserne inkluderer morgenmadsbuffet.

Læs om værelserne på Hotel Italia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map