Anmeldelser af Hotel Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Garden som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Garden. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk ferie

Vi har haft en fantastisk uge på hotel Garden med super service fra hotelpersonalet. Hotellets beliggenhed var fantastisk både i forhold til byen og udflugter i området. Der var en rigtig lækker restaurant på hotellet og et dejligt poolområde. Eneste minus var værelsets beliggenhed, hvor der var ret begrænset udsigt.

Siena som feriedestination

Hotel Garden
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Garden
Dobbeltværelse (classic)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik, Kirsten, Lene og Jørgen fra Silkeborg boede på Hotel Garden i Siena fra d. 23. til d. 25. maj 2009.

Da vi nærmede os afslutningen på opholdet i Amalfi blev vi enige om, at fortsætte til Siena. Men hvor skulle vi lige bo? Vi ringede til In-Italia, for at få hjælp. Og vi blev ikke skuffede. Vi forelagde vore ønsker, og efter et par telefonsamtaler, havde In-Italia booket 2 værelser på et 1700 -tals slot beliggende 1,5 km fra centrum. Så inden for 2 timer var alt afklaret, og da vi kom hjem til vort hotel i Amalfi, lå der bekræftelse og voucher til Hotel Garden i Siena. Godt gået!

Vi ankom til Siena og igen oplevede vi en fantastisk italiensk by, hvor vi specielt så frem til at opleve pladsen Il Campo. På dette tidspunkt havde der lagt sig en hedebølge over dele af Italien med op til 35 - 40 grader, så den sidste halve dag tilbragte vi ved swimmingpoolen på Hotel Garden, som lå i en meget smuk have. Der var en pragtfuld udsigt ind til Siena by fra restauranten, hvor vi fik en udsøgt middag om aftenen. Om morgenen den 25.
maj vendte vi bilen mod Danmark igen mæt af dejlige oplevelser, historiske som smukke. Maden og vinen i Italien har været en udsøgt fornøjelse, som det er svært at vænne sig af med igen. Efter ca. 5.000 km's kørsel var vi igen hjemme i Silkeborg.

Vi kan på det varmeste anbefale andre at benytte sig af In-Italia's store hjælpsomhed og professionalisme. De var med til at gøre vores ferie perfekt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kirsten og Per fra Odense M boede på Hotel Garden i Siena fra d. 26. til d. 29. juli 2008.

Siena er Siena med il Campo pladsen som et fortrinligt sted at slå en time eller to 'ihjel' med. Hotel Garden har en god beliggenhed, som udgangspunkt for at udforske Siena by og de omkringliggende byer mv. Et godt hotel med en god bar med hyggelig stemning på terrassen om aftenen...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og hans rejsefæller fra Odense boede på Hotel Garden i Siena fra d. 17. til d. 19. juli 2008.

Hotel Garden er et udmærket hotel med et godt poolområde, men værelserne var ikke noget særligt. Hotellet ligger godt placeret i forhold til bymidten, og det er desuden let at komme dertil i bil. Det tog kun ca. 25 min at gå ind til den gamle del af byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Palle og familien fra Ølstykke boede på Fattorie Santo Pietro i San Gimignano fra d. 5. til d. 12. juli 2008 og på Hotel Garden i Siena fra d. 12. til d. 14. juli 2008.

Begge steder har været tip top og til vores fulde tilfredshed. Det eneste minus var at stedet i San Gimignano lå 3-4 kilometer ud af en støvet markvej, hvilket bevirkede at bilen blev helt grå af støv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Joan og hendes familie fra Horsens boede på Hotel Garden i Siena fra d. 26. til d. 28. juli 2007.

Vi har haft en fantastisk ferie i italien. Specielt hotel Garden i Siena forbavsede os meget positiv og byen er enorm smuk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mogens og Kirsten fra Korsør boede på Residenza Ricci B&B i Firenze fra d. 9. til d. 12. april 2007 og på Hotel Garden i Siena fra d. 12. til d. 14. april 2007.

Vi har afsluttet (snøft - snøft ) en pragtfuld ferieoplevelse i det skønne Toscana, hvor vi besøgte Firenze - Siena og Lucca.

Ank. til Bologna airport, hvor vi hurtigt fik udleveret vores reserverede bil fra Hertz - en helt ny Ford Fusion Diesel, der kun havde gået 700 km. Hurtigt på sporet mod Firenze. I stedet for at køre ad Autostrada hele vejen kørte vi ad hovedvej 65 den sidste halvdel af turen, og fik dermed en pragtfuld naturoplevelse i et mere moderat tempo end på autostradaen.

I Firenze fik vi problemer med at finde frem til Residenza Ricci B&B. Kørselsvejledningen angav rute fra autostradaen, men vi ankom til byen fra en anden retning, og var uden et brugeligt bykort. Blev guidet af en lokal, men kørte sur i de små ensrettede gader i city omkring domen - det tog os omkring 1 time at nå frem til bestemmelsesstedet - det var da vi erfarede, at man ikke skulle respektere skiltet med "al indkørsel forbudt" til gaden med vort B&B, når man kom fra dome-pladsen! Iflg. undertavlen tillades der ellers kun kørsel i den retning af busser og taxi.er, men det ser man åbenbart stort på.

Residenza Ricci B&B var helt OK - hyggelige værelser - dejlig atmosfære med venlige og imødekommende værter, og så var der bare helt stjøfrit til trods for stedets placering ved et trafikeret strøg. Fantastisk centralt placeret med ganske få meter hen til pladsen ved domkirken. Værten anbefalede et virkeligt godt spisested "Trattoria da Benvenuto", Via de' Neri - ca. 10 min fra domkirkepladsen. Pragtfuld klassisk toscansk mad til meget rimelig pris.

Hotel Garden i Siena var nemmere at finde frem til, selvom vi også hertil valgte at køre ad hovedvejen over Greve in Chianti og Radda in Chianti - ankom derfor til byen fra anden retning end den kørselsvejledningen angav.

Hotel Garden levede fuldt op til vore forventninger. Dejlige værelser, skøn omkringliggende have med pragtfuld udsigt mod Siena. Personalet optræder professionelt og korrekt, men tjenerne var alt for stive, alvorlige og selvhøjtidelige - det er synd, for maden på stedet er fortræffelig, men tjenernes adfærd gjorde, at atmosfæren på stedet føltes trykkende og ucharmerende (u-italiensk) - de burde sendes på et "smile-kursus"!

Til Lucca kørte vi ad hovedveje med besøg på vejen i San Gimignano og Volterra.

B & B Santa Chiara i Lucca er placeret, så der er let at komme til i bil, selvom det er inden for bymuren. P-pladser findes inden for muren ca. 5 min gang fra stedet. Skønt stort værelse, der synligt var nyistandsat med flere charmerende detaljer. I første omgang lidt chokeret over megen gadestøj fra gennemkørende trafik. Det viste sig heldigvis at trafikken forholdsvis hutigt "døde ud", så da det blev sengetid, var der ingen generende støj, der kunne forstyrre søvnen. Morgenmaden blev indtaget i nærliggende trattatoria, hvor man fik en sød og venlig betjening.

Vejret var med os hele vejen - skyfri himmel og 20-25 grader - vi går snart i gang med at planlæge vor næste tur til Italien, men måske bliver det i det nordlige Piemonte, hvis I har nogle goder steder at byde på i det område?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og Jacob fra Gudhjem boede på Hotel Garden i Siena fra d. 31. marts til d. 5. april 2007.

Vi havde en fantastsik tur til Toscana. Hotel Garden var en rigtig god ramme om vores ophold. Tæt på Siena og alligevel væk fra byen. Siena er også, som I nævnte ved bestilling, perfekt udgangspunkt til vindistrikterne og alle de små skønne middelalderbyer.

Vi bookede også hos Jer da vi sidste år var i Rom og vil ikke tøve med at benytte jer når turen næste gang går til en af Italiens mange perler

Med venlig hilsen og tak for god service

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map