Hotel i Siena

Hotel Athena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En optimal pakkeløsning for de fleste

De fleste drømmer om at bo på landet, og i kort gåafstand til gode spisesteder og seværdigheder. Det er normalt en kombination, som kan være svær at opfylde, men på Hotel Athena i Siena, går det hele op i en højere enhed. Hotellet ligger i udkanten af byen og lige indenfor den gamle bymur, men samtidig tager det dig kun 10 minutter at gå til byens absolutte centrum, så mere bekvemt bliver det ikke. Samtidig har du mulighed for at parkere din bil på hotellets område, så den skal du heller ikke spekulere på.

Skindet bedrager

Set udefra er selve bygningen ikke den mest charmerende, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Så snart du kommer indenfor døren, bliver du mødt af det venlige personale, som vil gøre alt for at gøre din ferie til en god oplevelse. Hotellet har reception, lobby, bar og en god restaurant, som serverer både lokale toskanske og andre italienske retter. Derudover er der en fin tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten over byen og det smukke toscanske landskab med de bløde bakker og de mange små vingårde.

Læs mere om Hotel Athena

Pæne værelser og god komfort

Hotellet er forholdsvis stort og har i alt 100 værelser, som alle er pænt indrettet i klassisk stil. Værelserne har aircondition, wi-fi, satellit-TV, værdiboks, minibar samt badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Athena

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map