Feriebolig i Siena

Casa Lazzaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er sjældent at se lejligheder med så megen personlighed og god smag som Casa Lazzaro. Vi befinder os omkring 50 meter uden for Sienas bymur fra 1300-tallet, på første etage bor ejerne, mens stueetagen er indrettet til denne ubeskrivelig hyggelige lejlighed.

Terrasse og parkering lige foran døren

Lejligheden har flere udgange, og ved siden af hoveddøren finder du et bord med stole og parasol, så du kan nyde mad, drikke og selve det milde vejr under åben himmel. Det skal også nævnes, at lejligheden råder over vaskemaskine og gratis Wi-Fi, samt at du kan parkere privat lige foran lejligheden. Vi håber, at billederne giver en idé om lejlighedens kvalitet, for det er svært at yde den retfærdighed med ord.

Læs mere om Casa Lazzaro

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Vi kommer ind i den fra gårdspladsen (hvor du for resten også kan parkere din bil), og straks på højre hånd finder vi det lækre køkken med ovn, fem gasblus, opvaskemaskine, køleskab, espressomaskine osv. På venstre hånd er der et stort spisebord, og så går turen ind til en langstrakt stue med maleriske murstensbuer (man kunne også med god ret tale om flere stuer en suite), der er stilsikkert indrettet, i vid udstrækning med aktikviteter, og i hvis inderste del vi finder en stor pejs. I stueetagen finder du for resten også et badeværelse med håndvask og toilet. Et par trin nede er der et soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser, toilet og bidet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map