Anmeldelser af Casa Fontebenedetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Fontebenedetta

Læs personlige anmeldelser af Casa Fontebenedetta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Fontebenedetta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt ferieophold med cykel i Toscana

10 dage på Casa Fontebenedetta var en oplevelse! Den ligger fint på en sydvendt skråning mod Siena, tilpas langt fra og til den nærmeste by. Der hersker en fornem stemning og ro og ejendommen føles som ens egen, selv om vi havde den lille lejlighed Capriata me 2 + 1 seng. Vi var måske de eneste rigtige feriegæster på det tidspunkt og havde nærmest poolen og haven for os selv. Værtinden Constanza var meget rar og insisterede på at hente os på stationen. Lejligheden er stor nok, med gaskøkken, en lille stue og stort sovevær. Den lille østvendte trappeterrasse blev favoritpladsen. At sidde her og se Toscanas gyldne morgensol stige op over cypresserne, men vi nyder vores nyindkøbte brød, kager, druer og skinke fra de lokale butikker lige nedefor, ja det er skønt.
Vi lejede el-cykler fra Gusto Cyckling, en hel uge og det er en super kombination! Cykelbureauet leverede og afhentede på casa F., og vi tog på lange ture i alle retninger. Nogle dage kørte vi 70-80 km, og det var også behændigt med en rask tur til Siena. Cyklen bragte os ud på de mindste "strade bianche" tæt på vinmarker, dyreliv og duftende krydderrier i vejkanten, og el-kraften hjalp os op over Toscanas mange bakker.
Som afslutning kørte Constanzas far os til stationen da vi skulle hjem, som den gentleman han er.

In-Italia indfrier igen; kan faktisk ikke komme på en eneste gang det ikke er sket på 6 til 7 ture vi har haft med dem. De har en egen evne til at finde morsomme og gode steder med et lille vrid. Vi ses nok igen.

Hilsen Berit Lappegård og Dag Hermansen, Bergen, Norge


Casa Fontebenedetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Fontebenedetta
Toværelseslejligheden Capriata med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Casa Fontebenedetta

Siena som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie fra Greve boede på Casa Fontebenedetta i Siena fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Her boede vi meget tæt på Siena. Dog skal man ikke regne med at kunne gå ind til centrum, da der ikke er lavet plads til gående på vejen derind. Men til gengæld fandt vi en parkeringsplads, hvor fra man nemt kom ind til centrum. Selve stedet var hyggeligt. Der boede kun et andet par foruden os, så medmindre stedet ejere (inkl. Familie) var på besøg, havde vi det hele for os selv. Selv om man er tæt på en ”storby” var der fred og ro, kun områdets kirker brød stilheden, hvilket jo er en del af charmen i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Michael og familien fra Kangilinnguit i Grønland boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 26. til d. 29. september 2009, herefter på Hotel Cellai i Firenze fra d. 29. september til d. 3. oktober 2009 og til sidst på Casa Fontebenedetta i Siena fra d. 3. til d. 10. oktober 2009

Har I været glade for byen og området?
Ja, Pisa, Lucca, Firenze, Siena, Arezzo og alle de andre byer vi besøgte var super spændende.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, dog vil jeg bemærke, at morgenmaden på Hotel Cellai var under lavmålet, men det er ikke noget vi går meget op i, og beliggenheden var til gengæld helt i top. Huset Casa Fontebenedetta var helt super, rent og pænt og alt i huset fungerede og ejerne super søde og hjælpsomme.

Har I tips til de næstkommende?
Jeps, 1 dag i Pisa, 1 dag i Lucca, 3 dage i Firenze og herefter 1 uge i Siena/Arezzo området er helt perfekt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Ikke ud over, "keep up the good work :<)" Vi vil bestemt fremover anbefale familie, venner og kolleger der overvejer, en tur til Italien at planlægge/købe turen via jer, og vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nellie og familien fra Dragør boede på Casa Fontebenedetta i Siena fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Alt var skønt - kun et lille forslag til forbedring. Der er pænt meget jord omkring huset og der burde være plads til at opstille fx en gynge eller et lille legehus eller lignende. Vi kom selv med to børn og samtidigt var der en familie med et barn på omkring de 7 år. For dem er poolen perfekt - men lidt andet til at lege i ville sætte prikken over i-et. Dernæst - de knive som findes i huset er så sløve at det ikke er muligt at lave mad med dem. Lidt bedre kvalitet her vil også være et lille løft.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Il Pero di Cetinale

Sovicille, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Fornacino

Siena, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map