Feriebolig i Scarlino i Toscana

Borgo Etrusco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Borgo Etrusco blev færdigbygget i 2009 og fremstår virkelig pænt og nydeligt. Ud over den korte afstand til stranden, ligger det 5 km fra den hyggelige middelalderby Scarlino, hvor de nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder findes.

Pool og faciliteter

Fra Borgo Etrusco er der udsigt over dalen under Scarlino hen imod Punta Ala og Piombino. Ved de 7 bygninger, der huser i alt 138 lejligheder, er der have med børnebassin samt svømmebassin på 160 m² og tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Der findes endvidere reception, parkeringsplads og møntvaskeri. Er du interesseret i at spille golf, så får du rabat på green-fee på det nærliggende Golf Club Pelagone (ca. 10 km) og Golf Club Punta Ala (ca. 23 km) i alle måneder undtagen i juli og august.

Læs mere om Borgo Etrusco

Gedigne lejligheder med terrasse

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal. De råder alle over køkken med ovn og køleskab, aircondition, havebord og -stole samt veranda eller balkon samt internetforbindelse. I treværelseslejlighederne er det muligt at få en ekstra seng mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map