Hotel i Sarteano i Toscana

Le Buche Wine Resort & SPA

Velkommen til Le Buche Wine Resort & SPA
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården drives av Olivi familien, som også arbejder nabogården La Socana, hvor det er faderen Giuseppe, som går i front. Men på Le Buche Wine Resort er det sønnen Giuseppe med fru Daniela, som har styr på det hele. Tilsammen driver familien Olivi 75 hektar med land, vinmarker, olivenmarker og skove. Gode vine og smukke udsigter er noget af det, som du kan opleve her, sammen med et godt udgangspunkt for at besøge regionens perler. Desuden har Le Buche Wine Resort og SPA, som du hører i navnet, et SPA hvor du kan koble af og nyde livt, og restaurant. med andre ord, findes her her det du behøver, hvor hvad betyder du mere end sol, bad, mad og vin?

En dag med sol og badning


Selvom Toscana er et sted som bør opleves og en region, hvor den ene seværdighed afløser den anden kan det være skønt at tage en eller to dage "hjemme". Og at hvile sig er nemt på Le Buche Wine Resort & SPA, for her findes nemlig et fint poolområde hvor du har solsenge og parasol sat frem. Nyd solens varmende stråler samtidig med, at du kigger ud over markerne med vin og oliventræer.

Har du derimod lyst til et indendørs-dyp, kan du nemt flytte dig til gårdens SPA afdeling. Her finder du et lille fitness, hvis du føler for dét, en opvarmet indendørspool og et et hydromassage, så du kan blive ekstra blød i huden. Efter kan du slappe af i det tyrkiske mad og sauna og slutte af i afslapningshjørnet. SPA-afdelingen er åben mellem kl. 09:00-12:00 og 15:00-10:00, og børn under 14 år har ikke adgang her.

Læs mere om Le Buche Wine Resort & SPA

Lange skønne gåture, fisskning og tennis

Eftersom gården ligger omgivet i naturen omkring egne marker, kan du gå dejlige ture eller cykle rundt i området. ved siden af gårdens fine skov, kan du også spadsere rundt, lytte til fuglene synge og indhalere den forfriskende og herlig duft fra skoven. Rejser du i trøffelsæsonen, har du lov til selv at gå på trøffel jagt, hvilken kan være en sjov udfordring. Og i september og i oktober, når det er høstdage, er du velkommen til at komme og hjælpe til.


Er du interessret i at fiske, kan du tage til La Sovana, som har sin egen fiskedam. Ved La Socana er der også en tennisbane og en petanquebane, som du kan bruge. Andre aktiviteter i området er golf og ridning. For mere information, tal gerne med receptionen, så hjælper de dig med de tips og råd, du har brug for.

Lær mere om mad & vin

På gården har du mulighed for at lære mere om gårdens vine, og hvordan de laver den. Og det er ikke bare vin, som de producerer, men også de magiske grønne dråber "livets olie". Hvis du er interesseret i at smage gårdens vin og olivenolie, så kan du gøre det uden at skulle betale. Du kan også tilkøbe en fire-retters-menu med vin. Det er køkkenchefen Valeriano Federici, som afholder madlavningstimer sammen med Daniels (ejerens kone) og lærer fra sig med gode tips til tradtionelle opskrifter fra området. Hvis du er interesseret, så sig til i god tid, da der skal mindst 2-6 personer til før kursuet afholdet, og det selvfølgelig på forespørgsel.

Hvis du vil besøge familiens anden gård La Socana, som drives af faren Giuseppe og moren Giovanella, så er du altså mere end velkommen. La Socana er kun 3,7 km væk og La Sovana har en skøn restaurant, som serverer god mad. Hvis du er interesseret i at spise her, så gå til receptionen, så vil de hjælpe dig med reservation.

Et historisk og smukt område

Sarteano er en dejllig lilel by, hvor du har adskillige restauranter at vælge imellem, hvis du en aften føler for at prøve noget nyt. Selvom byen ikke er så stor, så er der barer, apoteker, postkontor, bank og madbutikker. Men der er mange flere stedet at besøge og udforske i din nærhed. Inden for et kvarters kørsel (ca 10 km) kan du ankomme til Chianciano (and Chianciano Terme) og ca 10 minutter væk finder du den sødeste lille by Cetona. Radicofani er også tæt på og den umbriske grænse tager det ca. 15-20 minutter. Castiglione del Lago, som er beliggende ved Trasimenosøen kan være et besøg værd, og hertil er der ca 26 km. Andre interessante udflugtsmål er Siena, Pienza, Montepulciano, Cortona og San Quirco d'Orcia for at nævne nogen.

Navn efter gårdens vinsorter

Der findes 13 værelser på gården som bl.a. har fået sit navn efter gårdens vinsorter og indretningen er typisk for regionen med en del antikke møbler. De kan ligge på forskellige etager og har udsigt over haven, naturen eller poolen. DobbeltværelsetClassic er til 2 personer og dobbeltværelsetDeluxe kan have en ekstraseng (i sovesofa) til børn under 15 år. Deluxeværelserne har terrasse. Faciliteterne er aircondtion, Wi-Fi, minibar, pengeboks, badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Værelserne på Le Buche Wine Resort & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map