Feriebolig i Sarteano i Toscana

Agriturismo La Sovana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Værtsparret, som driver gården, hedder Giuseppe og Giovannella, og ud over deres anden gård, Le Buche Wine Resort & SPA (hvor sønnen Riccardo er bestyrer), har de både vinmarker, olivenlunde og skove. Det er ikke til at tage fejl af, at familien Olivi har passion for det, de beskæftiger sig med, og det vil du også mærke med det samme, hvis du taler med Giuseppe, som er vokset op på landet i Umbrien.

Der hersker en skøn, afslappet og familiær atmosfære på Agriturismo La Sovana, og da gården ikke er så stor, er det ingen sag at koble af her og bare nyde livet og tilværelsen.

Forkæl dine smagsløg i restauranten

Noget ekstra dejligt og bekvemt ved gården er, at du ikke skal langt for at få et godt måltid mad. La Sovana har nemlig sin egen restaurant, som serverer de lokale specialiteter, hvortil du selvfølgelig kan nyde gårdens egne vine - og dét i flere varianter. Hvis vinene falder i din smag, kan du naturligvis også købe nogle flasker med hjem. Efter maden kan du slænge dig på terrassen med en god kop kaffe og en avec, eller du kan fortsætte med den dejlige vin.

Læs mere om Agriturismo La Sovana

Vil du slappe af i poolen, eller vil du være aktiv? Det er op til dig

Der hører en udendørspool til Agriturismo La Sovana, hvor du kan slå dig ned i en af solstolene, som står til rådighed med eller uden parasol. Ved siden af poolen er et boblebad (for voksne) - det perfekte sted at starte eller slutte dagen. Hvis du gerne vil være lidt aktiv, kan du gøre det i form af et slag tennis eller petanque. På gården er der også en lille fiskedam, du er velkommen til at besøge.

Hvis du er interesseret i ridning, kan det måske glæde dig at vide, at der er en rideskole i nærheden, og der er en golfbane, hvis du vil ud at svinge putten. Ellers er der mulighed for de lidt enklere aktiviteter som herlige cykelture eller lange, skønne gåture. Der hører også en smuk skov til gården, hvor du kan nyde fuglesang og skovduft. I sæsonen er du også velkommen til at gå på trøffeljagt.

Druehøst i efteråret

Et par kilometer fra Agriturismo La Sovana ligger familiens anden gård, som du er velkommen til at besøge. Her er der en vinkantine, hvor du kan opleve, hvordan man tilbereder og smager de fine druer. Er du der i september eller oktober, er du også mere end velkommen til at komme med ud at høste. En gang om ugen organiserer gården vinsmagning, og hvis du er interesseret i det, vil værterne besvare alle dine spørgsmål. Men det er ikke kun vin, de producerer; det er også egen olivenolie, og gården har 12 hektar med ikke mindre end 4.000 oliventræer. Både olie og oliven kan købes med hjem.

Et godt udgangspunkt for herlige udflugter

I området er der meget at se og opdage, både hvad angår natur og hyggelige landsbyer. Dette skyldes, at du er i nærheden af den umbriske grænse, og du har derfor også mulighed for at udforske denne spændende regions attraktioner. Du kan nyde udsigten på en af udendørsrestauranterne i Pienza og Montepulciano og slentre rundt i San Quirico d'Orcias maleriske centrum. Du kan tage en tur vestpå til Trasimenosøen, hvor du kan mæske dig i deres lækre fiskeretter, eller du kan nyde atmosfæren i Todi. Er du til gode bøffer, så prøv at besøge Trattoria Bruno Coppetta i den hyggelige middelalderby Città della Pieve. Her vil du blive positivt overrasket både over kvaliteten men også over priserne.

Vi anbefaler en tur ud på landet - især via vejen, der går mellem Pienza og Montepulciano, Strada Provinciale 146 di Chianciano. Efter Pienza fortsætter vejen til San Quirico, og på denne strækning kan du se det berømte lille kapel Vitaleta, som ses på mange plakater og postkort.

Værd at vide om La Sovana

Er du interesseret i madlavning, kan du sige det i receptionen. Der vil nemlig blive afholdt kurser på Le Buche efter anmodning og til ekstra betaling på stedet. Du kan også mod et gebyr besøge spa-afdelingen på Le Buche. Vi gør opmærksom på, at børn under 14 skal ledsages ved poolen. Vinsmagning afholdes som regel en gang om ugen uden specifik dag - afhængigt af antallet af deltagere.

Vælg mellem værelser eller lejligheder med selvforplejning

På Agriturismo La Sovana kan du enten vælge hotelværelser, hvor forskellen er størrelsen og delvis møbleringen, eller selvforplejningslejligheder i tre forskellige størrelser. Værelserne ligger i en bygning over for receptionen og restauranten, mens lejlighederne ligger lidt væk. På værelserne er der aircondition, satellit-tv, trådløst internet, minibar og badeværelse med bruser eller badekar. I lejlighederne har du aircondition, satellit-tv, tekøkken og badeværelse med bruser eller badekar. Lejlighederne har også en terrasse.

Læs om lejlighederne på Agriturismo La Sovana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map