Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Specielt etruskerne var her og sætte sine spor og det er her rundt Sarteano, hvor du finder regionens vigtigste grave fra etruskerne. Med andre ord et perfekt sted for dig som kan godt lide historie og arkæologiske udgravninger. Men stedet byder ikke bare på historie, men også skønhed hvad gælder byer, landsbyer og natur.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Lille udbud men tilstrækkeligt

Selv om Sarteano er en lille by, så findes her det meste du behov for, og dagen går sin stille, skønne og typisk toscanske gang. Herfindes flere restauranter og et bar barer. Udover dette findes der apotek, bank, post og tre supermarkeder i byen. Parkering sker uden for byen, da du ikke kan køre ind i byens historiske centrum.

Læs mere om Sarteano

Charmerende landsbyer og byer


Der findes mange at se og udforske i provinsen af Siena f.eks. at bare stille at køre rundt i de bløde bakker, mens farverne skifter fra gult til grønt til brunt er en oplevelse. Når du har lyst, kan du stoppe til en kaffe i byer som Pienza og Montepulciano, hvorfra du har en fantastisk udsigt over landskabet. Vælger du Sarteano kan du opleve ikke bare Toscana men også endda Umbrien, som byder på fortryllende seværdigheder og smuk natur.

Skjul teksten
 
 
search map