Agriturismo i Santo Pietro Belvedere i Toscana

Tenuta Quarrata

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården Tenuta Quarrata fra 1700-tallet er et typisk eksempel på den landlige toscanske byggestil. Gården er blevet flot restaureret og er nu opdelt i 17 lejligheder. Silvia tager i mod jer med åbne arme, og med hjælp fra Marcella trylles der i køkkenet vidunderlige toscanske retter frem til jer.

Enorm pool

Gæster kan benytte sig af gårdens store svømmebassin på 25 x 12,5 meter og leje sig ind på tennisbanen. Mod betaling er det muligt at leje cykler, bruge vaskemaskine, få arrangeret ture med svæveflyver, hesteridning eller tage på sejlture fra Marina di Pisa til øen Capraia. For de golfinteresserede skal det nævnes, at Tenuta Quarrata har en aftale med Metropolitan Golf & Country Club i Tirrenia (ca. 35 km væk), så gæsterne på gården kan spille på dennes 18 hullers bane til en særlig lav pris. I samme by findes for øvrigt store sandstrande, så man ikke behøver at nøjes med svømmebassinet hver dag under ferien.

Læs mere om Tenuta Quarrata

Middage, vinsmagning og morgenbrød

På gården arrangeres - to gange om ugen og mod betaling - aftensmad på den simple men robuste toskanske manér. Om lørdagen når der er flest ankomster, kan du forvente en god buffet. Om torsdagen er der traditionel toskansk aftensmad med godt kød og den gode lokale rødvin. Om tirsdagen arrangeres desuden smagning af toskanske specialiteter samt vin, olivenolie og andre lokale produkter. Ønsker du morgenmad kan dette også fås, men du kan også nøjes med at bestille friskbagt brød bragt lige til døren - således har du mulighed for at nyde din morgenmad lige som du ønsker. NB. Alle disse tilbud gælder ikke i lavsæsonen!

Rustikke og rummelige lejligheder

Lejlighederne er rummelige og pænt indrettede (samt udstyret med Wi-FI), men køkkenerne er forholdsvis simpelt udstyrede; her er naturligvis fire blus og køleskab, men der er ikke mange husgeråd. De fleste har adgang til havebord og stole tæt på indgangsdøren, og ellers kan du benytte dig af de borde og stole der er ved receptionen og i de fælles områder.

Tæt på alt

Ca tre km fra gården finder du supermarked, slagter, bager, apotek og frugt- og grønthandler. Gider du ikke selv lave mad, og vil du prøve noget andet end gårdens spisested, skal du ikke mere end et par km ud af landevejene, før du møder de første af områdets mange restauranter og pizzeria'er.

Læs om lejlighederne på Tenuta Quarrata

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map