Agriturismo i Santa Luce i Toscana

Agriturismo San Giorgio

Lejlighed Papavero Eksempel på badeværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På en lille bakke med udsigt over landskabet 360 grader rundt ligger Agriturismo San Giorgio. Her får du de landlige fordele med fred, ro og smuk natur, samtidig med at du kan køre til de lækre strande på under 20 minutter.

Placering

Agriturismo San Giorgio består af en karakteristisk stenbygning fra 1700-tallet og et nyere anneks som er fremkommet ved en ombygning af den gamle lade. Der er 12 lejligheder i alt. De nærmeste indkøbsmuligheder (bager og købmandsforretning) findes i Santa Luce (3 km) hvor der også er en restaurant/pizzeria. Der ligger også to andre restaurant/pizzeria'er i Pastina (5 km). Vil man have et lidt større udvalg, skal man køre til Rosignano Marittimo (12 km) eller Rosignano Solvay (15 km).

Læs mere om Agriturismo San Giorgio

Pools og god plads

Gården ligger for sig selv op ad en bakke med en meget fin udsigt. I den store indhegnede have er der god plads til at boltre sig på samt en legeplads til de mindste gæster. I haven finder man også et svømmebassin med separat børneafdeling samt receptionen hvor der er information om spisesteder og aktiviteter i omegnen, toilet og vaskerum (én maskine) til fælles brug.

Flotte lejligheder med udeområde

Gæsterne i de otte lejligheder i hovedbygningen har adgang til elleve borde med tilhørende bænke på den store terrasse som ligger mellem huset og svømmebassinet (her er der også fire fælles grill), mens de fire lejligheder i annekset alle har egen veranda foran døren.
Alle lejlighederne er indrettet med møbler i den såkaldte arte povera, den typiske, rustikke stil i Toscana. De har alle tv, gedigne køkkener med granitplader, fire gasblus (ingen ovn), "dansk" kaffemaskine og køleskab - de fleste har desuden fryser. Her er virkelig fred og ro, og man kan let blive fristet til blot at slappe af og nyde livet i stedet for at besøge de mange spændende byer i omegnen. Lejlighederne på første sal deler hovedentré.

Læs om lejlighederne på Agriturismo San Giorgio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map