Ferieboliger og hoteller i Santa Luce

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lille, men gammel

Landsbyen Santa Luce ligger 200 m.o.h. i Pisa-provinsen og har rødder tilbage til middelalderen. Her finder man bl.a. kirken St. Bartolomeo og greverne Finocchiettis palads. Der er en lille købmand, postkontor, en bank og en restaurant/pizzeria (Trattoria Gino e Gina - lukket tirsdag).

Kort over Santa Luce

Klik på kortet herunder og få et overblik over byen, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller og ferielejligheder i Santa Luce

Vi har håndplukket hundredvis af ferieboliger i Italien, hvoraf en stor del ligger i netop Toscana. Vi har stor erfaring opbygget over adskillige år og kan derfor tilbyde alt fra anerkendte Bed and Breakfast og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og moderne feriecentre med alle tænkelige faciliteter.

Brug rejsesøgemaskinen ovenfor til at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Santa Luce i din ferieperiode. Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at svare på dine spørgsmål om rejser til Toscana og eventuelt hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige ferie i Toscana for dig.

Nærmeste lufthavne

Pisa Lufthavn ligger bare 40 km fra Santa Luce og er derfor det oplagte førstevalg, hvis du vil flyve til Italien. Inden for fornuftig rækkevidde ligger dog også for eksempel lufthavnen ved Firenze. Der er derfor normalt adskillige flyselskaber at vælge mellem, når du skal bestille flybilletter til din ferie.  I skrivende stund betjenes disse lufthavne således at flyselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian og SAS med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser kan du selv hurtigt finde billetpriser og bestille flyrejser til samtlige lufthavne i Italien. 

Tæt på de hvide strande

Byen ligger inde i landet kun 15 km fra de fine hvide strande i Rosignano Solvay, hvor man også finder den nærmeste togstation. Vi anbefaler dog, at man har bil, da det er den nemmeste måde at komme rundt på ude på landet.

Bestil din ferie som en samlet pakke

Du kan med fordel bestille feriebolig, flyrejse og billeje som en samlet pakke her hos In-Italia Rejser. Det er ligeså billigt, som hvis du selv sammensætter din rejse til og ved at vælge en pakkerejse til Toscana, er din ferie dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver tryghed.

Læs mere om Santa Luce

Udflugter og seværdigheder

Den nærliggende kunstige sø, Lago di Santa Luce, er et besøg for dens rige fugleliv med omkring 150 forskellige arter. Søen er blandt andet blevet en fast rasteplads for mange interessante trækfugle.

Du bor heller ikke ret langt fra det udendørs amfiteateret, Teatro del Silenzio, som den verdensberømte sanger Andrea Bocelli er medstifter af. Med Toscanas bakkede landskab som en smuk kulisse er der normalt koncert med Bocelli hvert år i august.

Udover seværdighederne i umiddelbar nærhed af byen, er Santa Luce også et godt udgangspunkt for at tage på spændende udflugter til nogle af de talrige maleriske middelalderbyer i denne region. Det kunne for eksempel være San Gimignano eller Pisa, hvor du nemt kan bruge det meste af en dag hvert sted på at udforske historiske seværdigheder samt bare nyde stemningen i de gamle gader og på flotte pladser.

Lokale links

Den officielle hjemmeside for Santa Luce finder du her (italiensk)

 

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map