Ferieboliger og hoteller i Santa Fiora

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Monte Amiata er og forbliver en "hemmelighed". De fleste kender Toscana, men selv garvede "toscanofile" har som oftest aldrig været på regionens højeste bjerg.

Af byerne på bjerget

Byerne på bjerget er meget forskellige indbyrdes. Nogle er barske, andre er mystiske, men Santa Fiora er uden sammenligning den mest romantiske, den mest poetiske og den mest idylliske af dem alle.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Uspoleret centrum

Byens historie går tilbage til greverne Aldobrandeschi, som havde deres højborg her i byen. Herfra herskede de over et territorium langt større end Sienas kommune. Med adelens forfald sov byen ind i en tornerosesøvn, og i dag fremstår dens centrum helt uspoleret (og er næsten turistfrit område).

Læs mere om Santa Fiora

Saml appetit

Gå en tur i de små gader, besøg den lille kirke, der bugner af arbejder i glaseret terrakotta af den florentinske familie Della Robbia, og slå et smut om det maleriske bassin, "La Peschiera", hvor greverne Sforza engang havde deres ørredopdræt og deres private svømmebassin. Når I så har fået appetit, så skal I gå ind på restaurant "Il Barilotto" og spise det, man foreslår jer (men und jer en vin fra kortet, for husets vin er noget tyndt sprøjt). Sørg for at være godt sultne først!

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map