Hotel i San Vincenzo i Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

 
Hotel Villa Lo Scoglietto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Lo Scoglietto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Vincenzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det trestjernede og familiedrevne Hotel Lo Scoglietto ligger lige ud til det Tyrrhenske Hav – nærmere betegnet på kyststrækningen Costa degli Etruschi, der er kendt for sine dejlige sandstrande. Fra hotellet er der få skridt til den private strand og kun ca. 800 meter ind til den lille, hyggelige kystby San Vincenzo.

Nyd udsigten over den toscanske øgruppe

Hotellet er omgivet af grønne arealer, hvor du kan hvile dig i skyggen. Vil du solbade på stranden, så kan du i horisonten skimte flere af de nærliggende øer som Elba, den tidligere fængselsø Capraia, Gorgona – ja, man kan endda se helt til Korsika på klare dage. Beliggenheden lige ud til til stranden indbyder desuden til en række strand- og vandsportsudfoldelser i form af beach volley, vandski, kanoudlejning m.v..

Læs mere om Hotel Villa Lo Scoglietto

Morgenmad med i prisen, frokost er muligt mod tillæg, aftensmad ude i byen

Morgenmaden nydes i et stort lyst lokale, og for de der er glade for det italienske køkken er hotellet et godt valg til frokost, da hotellet i sommermånederne forkæler dets frokostgæster med en varieret frokostbuffet med egnstypiske retter. Restauranten er lukket om aftenen, men personalet henviser gerne til andre restauranter i området - flere af dem er ret verdsatte af flere madguider men også af de lokale..

Nyd det lune vejr på balkonen, hvis du vil også med havudsigt

Uanset hvilket værelset du vælger, så vil det være udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, telefon, minibar, opvarmning, aircondition, internetadgang, privat balkon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Vælger du et superiorværelse, så får du også havudsigt enten fra siden eller direkte. Der findes endvidere tre familieværelser på hotellet - et på hver etage, og du skal være hurtig for at få plads i et af disse - alle tre familieværelser vender ud mod de grønne områder og består af to sammenhængede værelser. Det ene af værelserne indeholder en dobbeltseng, mens det andet værelse fungerer som opholdsstue med dobbeltsovesofa, spisebord og stole, tekøkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kogeplader samt køleskab. Udover badeværelse er her også en stor balkon.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map