Hotel i San Vincenzo i Toscana

Hotel Stella Marina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du lige ud til stranden, og det endda en dejlig sandstrand, midt i en toscansk by, der lever hele året rundt. Det er ingen overdrivelse, når vi siger, at du her er tæt på det hele: Der er 500 meter til togstationen, alle slags butikker, caféer og restauranter finder du naturligvis også i ganske kort afstand fra hotellet, og vil du gøre noget særligt ud af en af feriens måltider, så ligger en af Italiens bedste restauranter (Gambero Rosso) kun 500 meter væk, så der er ingen bekymring om, hvem der skal køre hjem.

Stranden for dine fødder

Hotel Stella Marina ligger på en lille stikvej til kystvejen, så du skal ikke krydse nogen veje for at komme på stranden: Det er nok at gå ud af hotellet og tilbagelægge de få meter, før du føler sandet under fødderne. Hotellet er af nyere konstruktion, så der er taget højde for vore dages ønsker. Her er naturligvis døgnreception, men også restaurant og garage mod betaling af tillæg (ellers er der gratis parkering i gangafstand fra hotellet), og i hele badesæsonen hører der to liggestole og en parasol på hotellets private strand til værelserne.

Komfortable værelser med møblerede balkoner

Værelserne er 14-18 m² store, og de har alle som en privat balkon eller altan med bord og stole. De er indrettet med eget badeværelse, aircondition, internetadgang og fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler. Udsigten fra værelserne varierer fra ingen havudsigt over havudsigt fra bygningens skrå side, til havudsigt lige ud mod havet. Og priserne varerer naturligvis også, alt efter hvilken udsigt du har.

Værelserne på Hotel Stella Marina

Dobbeltværelse med balkon uden havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse værelser ligger uden udsigt til havet og har en balkon på ca. 1,5 m² med lille bord og to stole. Her er plads til en tredje seng.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse værelser ligger ud til hotellets skrå facade og har således en mere skrå udsigt til havet fra deres ca. 1,5 m² store balkon med lille bord og to stole. Her er plads til en tredje seng.

Dobbeltværelse med overdækket altan og direkte havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse værelser ligger ud til hotellets facade mod havet og har altan på ca. 5 m² med lille bord og to stole, som er lukket af til siderne og overdækket. Værelserne er ikke så store som de andre med balkon, og der er derfor ikke plads til en tredje seng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map