Hotel i San Quirico d'Orcia i Toscana

Casanova Hotel Residence & SPA

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casanova Hotel Residence & SPA passer perfekt til dig, der vil bo roligt og skønt med gåafstand til et fint, lille centrum. Desuden har du herfra et godt udgangspunkt for at besøge flere af Toscanas smukke pladser og seværdigheder.

Du bor tæt på byens middelalder-mur

Det, som er ekstra bekvemt ved hotellet er, at du ikke behøver at bevæge dig ret langt for at spise godt. Hotellets restaurant, La Taverna del Barbarossa, ligger ca. 20 meter væk (lukket om aftenen på mandage). Her kan du nyde lokale, veltilberedte specialiteter akkompagneret af et glas vin eller to, og man benytter sig i høj grad af sæsonens udvalg af råvarer, for at få det lækreste og friskeste resultat. Har du specielle ønsker angående glutenfri mad, kan du give besked om dette i god tid, så gør de deres bedste for at være imødekommende over for dine ønsker.

Får du lyst til variation en aften, eller til at gå en aftentur, kan du altid slentre afsted til centrum, hvor muren kun er 300 m. væk, og her finder du både barer og flere restauranter. Ellers kan du blive på hotellet, bestille noget godt at drikke i baren og sætte dig på terrassen, hvor du bare kan slappe af og nyde aftenen.

Und dig selv en dag ved poolen

Hotellet, som er i typisk toskansk stil, har de bekvemmeligheder, du har brug for under ferien. Her er et poolområde med liggestole og parasoller, så du kan slappe af under solens stråler. Fra poolen har du desuden en fin udsigt over landskabet, præcis som det hører sig til, når du befinder dig i Toscana. Synes du om SPA og wellness, er du kommet til rette sted. Foruden at benytte dig af sauna, fitnessrum, jacuzzi og opvarmet, indendørs pool kan du bestille forskellige, velgørende behandlinger. Som ekstra aktivitet kan du desuden spille tennis og billard.

Du har flere vidunderlige landsbyer og byer tæt på

Toscana er opdelt i forskellige provinser, og du bor i den del, der hedder Siena. Et smukt sted, hvor bakkerne og markerne skifter mellem gult, grønt og brunt; så smukt, at det næsten ligner kulisser. Oppe på bakkerne ligger hyggelige, pittoreske landsbyer og byer, og en af dem er Pienza, som ligger ca. 9 km. væk. Specielt vejen mellem San Quirico d'Orcia og Pienza er kendt for sin skønhed. Hvis du vil lære naboregionen Umbrien at kende, og se Trasimenersøen, er det bare at køre mod øst i ca. 60 min. (47 km.).

Læs mere om Casanova Hotel Residence & SPA

Rustikke værelser og lejligheder

Værelserne og lejlighederne er indrettet i rustik stil og har satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse. Aircondition på forespørgsel og mod tillæg (da ikke alle værelser og lejligheder har denne mulighed).

Vi gør opmærksom på, at hvis du bor i værelse og har valgt et ophold med halvpension, så er restauranten lukket om mandagen og middagen erstattes derfor af en frokost en af de andre dage.

Slutrengøring i lejlighederne inkluderes ved ophold på min. 7 nætter. Er dit ophold kortere, betaler du 40 euro på stedet for slutrengøringen.

Lejlighederne på Casanova Hotel Residence & SPA

Dobbeltværelse Comfort

Værelserne ligger i hovedbygningen i stueetagen eller på første sal, og er på 16-18 m². Du har udsigt mod haven.

Junior Suite m. balkon/terrasse

I stuplan har du en stue med en sovesofa. En trappe leder dig op til et soveloft, hvor du har yderligere to sovepladser, samt et badeværelse med hydromassagebruser. Disse familieværelser rummer op til 4 personer, og er på ca. 40 m². Hver juniorsuite har dobbelte indgange, dvs. også en via en fransk dør, som leder ud til den møblerede terrasse.

Etværelseslejlighed med 3/4 sovepladser og terrasse

Der er opholdsrum med sovesofa til 2 personer. Der er en trappe op til et soveloft, hvor der er en dobbeltseng og et badeværelse med en såkaldt jet-bruser og hårtørrer. Hver lejlighed har dobbelte indgange, dvs. at der også er en via en fransk dør, som fører ud til en møbleret terrasse. De fleste lejligheder har udsigt mod haven og er på ca. 40 m².

Toværelseslejlighed superior med 2/4 sovepladser og balkon eller terrasse

Der er to soveværelser hver på ca. 25 m², og det ene har et lille skabskøkken. Der er to badeværelser med hydromassage-kar og en såkaldt jet-bruser, hårtørrer, værdiboks, minibar, satellit TV, telefon wi-fi og aircondition. Der er terrasse eller balkon med bord og stole, og lejligheden er ca. 50 m².

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Relais Villa San Sanino

Torrita di Siena, Toscana

Borgo il Melone

Cortona, Toscana

Borgo San Luigi

Monteriggioni, Toscana

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map