Agriturismo i San Polo in Chianti i Toscana

Castello di Fabbroni

 
Castello di Fabbroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello di Fabbroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Polo in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo på et malerisk slot

Dette prægtige slot går tilbage til 1200-tallet og emmer af atmosfære og historie. Hvis du holder af naturen og af at være midt i den, kommer du til at elske det her. Udsigten over olivenlundene, dalen og bakkerne er intet mindre end malerisk. Tre gange om ugen serveres velsmagende, delikate retter i den historiske spisesal, og du har som gæst adgang til en dejlig udendørspool.

Tilbage til Romerriget

Slottet og i sær pladsen har en lang historie og går faktisk helt tilbage til romertiden. En romersk Centurion, Pantius, fik jorden (da han gik på pension) og byggede et hus her. Huset hed Pantilus-Aula på latin, men blev ændret med tiden til Panzalla, som slottet hedder i dag, sammen med Villa Fabroni. Det var ikke før i middelalderen, da huset var i familien Buondelmontis besiddelse, at det blev til et slot.

Et middelalderslot blev til

Gennem tiden har slottet set middelalderens fraktionsstridigheder mellem Firenzes adelsfamilier, Toscanas samling under Mediciernes storhertugdømme og i 1800-tallet greverne Miari Pelli Fabbroni, der benyttede det som jagtslot og blandt andre havde Italiens første konge, den jagtglade Vittorio Emanuele, som gæst. Alt dette afspejles i det slot, man ser i dag: Fra Middelalderen stammer størstedelen af det udvendige, medens attenhundredetallet i høj grad præger det indre.

Læs mere om Castello di Fabbroni

Solrig have og pool med udsigt

Som sagt er omgivelserne helt vidunderlige med sine grønne bakkedale, og selv fra haven og fra poolen mærkes udsigten, som du kan nyde, mens du ligger i en liggestol og nyder stilheden, den blå himmel og solens varme eller skyggen under en parasol.

Mad på toscansk manér

I en stemningsfuld og pittoresk sal laver ejerne tre gange om ugen mad til gæsterne på ægte toscansk manér, fredage, lørdage og søndage. Dog skal du give varsel inden kl 14.00 dagen før, hvis du ønsker at spise i restauranten. På menuen er der bl.a. hjemmelavet pasta og kød i forskellige varianter samt et lækkert udvalg af gode vine fra området. Du kan endda få madlavningskurser i restauranten, men det ordnes kun efter forespørgsel, så hør evt. ad i receptionen ved check-in.

Lav din egen mad, eller tag på skønne udflugter

Eftersom du bor med selvforplejning, kan du selv stå for at lave god mad, og ingredienserne finder du i San Polo in Chianti, som kun ligger 3,5 km væk. Udover en købmand ligger her et par restauranter og barer, til hvis du en dag vil på opdagelse. Inden for cirka 30-40 minutter i bil kan du komme til byer som Figline Valdarno, og inden for en time kan du komme til at nyde en kop kaffe på pladsen i Greve in Chianti eller gå i dit eget tempo hen over Ponte Vecchio i Firenze. Der er flere dejlige udflugter, du kan tage på, hvis du føler for at tage ud en hel dag; fx er San Gimignano med sine tårne og tinder et besøg værd, ca 57 km. væk, og også den skønne by Volterra, ca 79 km. væk. Siena med sine mange butikker, ca 76 km. væk, bør du ikke gå glip af, hvis du har lyst til at shoppe.

Du bor med selvforplejning

Ud over ejernes egen del af slottet er her fem lejligheder, alle rummelige og smagfuldt indrettede, i stort omfang med antikke møbler. Dette betyder, at to lejligheder ikke er ens, selvom de minder om hinanden. En del lejligheder har fx buer og synlige træbjælker og åben pejs, mens andre ikke har. Alle lejligheder har dog en form for udeplads. Gæsterne har også adgang til et fælles vaskeri, en god pool og grill samt store grønne områder. Og så er her for resten trådløs internetadgang.

OBS. Villa Panzella, som tilhører Castello Fabbroni, og som også har fire lejligheder, præsenteres separat.

Læs om lejlighederne på Castello di Fabbroni

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Castello di Fabbroni

Læs personlige anmeldelser af Castello di Fabbroni som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di Fabbroni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Castello di Fabbroni

Bedømmelse af Castello di Fabbroni

Skøn og fredelig beliggenhed med fantastisk udsigt til grønklædte bjerge. Dejlig pool, som dog trænger til en opdatering. Skønne fællesarealer og meget stemningsfuldt med hunden Luzio og ikke mindst høns og kyllinger spankulerende rundt på ejendommen. Huset Colonica er meget smukt indrettet og godt indrettet til to familier. Dejlig terasse lige uden for huset, hvor der desværre var en høj hæk der tog hele udsigten mod bjergene. Ærgerligt, da det lige præcis er det man nyder mest. Et stort minus ved stedet er manglende aircondition i værelserne. Varmen om natten var ekstrem og det var svært at falde i søvn. Vi henvendte os til ejeren, som lånte os en ventilator. Han havde desværre lånt resten ud. Der var således kun et rum, der kunne afkøles en smule. Samtidig var der mange myg, så vinduerne kunne ikke stå åbne. Der var myggenet for vinduerne, men desværre kom der alligevel mange myg ind med mange stik til følge. Disse to forhold var meget generende og ødelagde desværre helhedsindtrykket noget.

Læs mere

Et øde og fredeligt sted

Castello di Fabbroni er til ro og fred. Det ligger virkeligt langt oppe på bjerget. Standard for rengøring og service er lidt under middel.

Læs mere

Helt fantastisk bolig

Meget tilfreds med vores ophold på Castello di Fabbroni! Ægte gammelt miljø, men stadig friskt. Fantastiske omgivelser. Egen have og fælles pool. Vi vil gerne vende tilbage og anbefaler dette til andre.
Med bil til Firenze omkring 45 minutter. Flere hyggelige vingårde at besøge i nærheden. Stefano & Sergio var meget gæstfri og hjælpsomme.

Læs mere

Dejlig sted at holde ferie

Vi havde en rigtig hyggelig familieferie og oplevede en usædvanlig dejlig gæstfrihed fra ejernes side.
Vi boede fint og spiste med flere gange i løbet af ugen.
Deltog i et rigtig hyggeligt madkursus på stedet og nød de smukke og fredelige omgivelser i fulde drag

Læs mere

Skønt landsted, super smukke omgivelser, godt ude på landet

Castello di Fabbroni er meget lækkert, virkeligt hyggelige lejligheder indrettet på gammelt gods/landsted. Vores lejlighed (Raoul) havde flere rum, som vi ikke rigtigt nåede at bruge, der var rigeligt plads til os 5 voksne og 2 børn.

Der var en del andre danske familer da vi var der, også en del med små børn. Meget familievenligt.

Stedet laver sig om til en restaurant fredag, lørdag og søndag. En rigtigt god mulighed.

Et par minusser skal tages i betragtning.
- internet/wifi rakte ikke ned i lejligheden Raoul, vi skulle op til hovedbygningen for at fange det.
- der var hedebølge (35-40 grader) da vi var i Toscana, der blev ganske varmt i lejligheden også (slet ikke så varmt som udenfor), og der er ikke AC.
- Castello di Fabbroni ligger i vores oplevelse ikke særligt tæt på noget. I fuleflugt er der ikke så langt til spændende byer, men vejene har mange mange mange sving, og det tager 5-6 kvarter at komme til de nærmeste steder så som Siena eller San Gimigliano.

Læs mere

Fantastisk charmerende sted

Lejligheden var gennemført i stilen med antikke møbler. Den var pæn og ren. Køkkenet fungerede fint til madlavning. Udsigten var fantastisk og hele stedet meget stemningsfuldt. Eneste minus var, at der var mange hvepse ved poolen. Værterne var utroligt søde og hjælpsomme. Hvis man ikke bryder sig om at køre på bjergveje, så synes man nok at vejen op til stedet er lidt for meget, men det går fint hvis man blot kører stille og roligt.

Læs mere
 
search map