Agriturismo i San Polo in Chianti i Toscana

Castello di Fabbroni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo på et malerisk slot

Dette prægtige slot går tilbage til 1200-tallet og emmer af atmosfære og historie. Hvis du holder af naturen og af at være midt i den, kommer du til at elske det her. Udsigten over olivenlundene, dalen og bakkerne er intet mindre end malerisk. Tre gange om ugen serveres velsmagende, delikate retter i den historiske spisesal, og du har som gæst adgang til en dejlig udendørspool.

Tilbage til Romerriget

Slottet og i sær pladsen har en lang historie og går faktisk helt tilbage til romertiden. En romersk Centurion, Pantius, fik jorden (da han gik på pension) og byggede et hus her. Huset hed Pantilus-Aula på latin, men blev ændret med tiden til Panzalla, som slottet hedder i dag, sammen med Villa Fabroni. Det var ikke før i middelalderen, da huset var i familien Buondelmontis besiddelse, at det blev til et slot.

Et middelalderslot blev til

Gennem tiden har slottet set middelalderens fraktionsstridigheder mellem Firenzes adelsfamilier, Toscanas samling under Mediciernes storhertugdømme og i 1800-tallet greverne Miari Pelli Fabbroni, der benyttede det som jagtslot og blandt andre havde Italiens første konge, den jagtglade Vittorio Emanuele, som gæst. Alt dette afspejles i det slot, man ser i dag: Fra Middelalderen stammer størstedelen af det udvendige, medens attenhundredetallet i høj grad præger det indre.

Læs mere om Castello di Fabbroni

Solrig have og pool med udsigt

Som sagt er omgivelserne helt vidunderlige med sine grønne bakkedale, og selv fra haven og fra poolen mærkes udsigten, som du kan nyde, mens du ligger i en liggestol og nyder stilheden, den blå himmel og solens varme eller skyggen under en parasol.

Mad på toscansk manér

I en stemningsfuld og pittoresk sal laver ejerne tre gange om ugen mad til gæsterne på ægte toscansk manér, fredage, lørdage og søndage. Dog skal du give varsel inden kl 14.00 dagen før, hvis du ønsker at spise i restauranten. På menuen er der bl.a. hjemmelavet pasta og kød i forskellige varianter samt et lækkert udvalg af gode vine fra området. Du kan endda få madlavningskurser i restauranten, men det ordnes kun efter forespørgsel, så hør evt. ad i receptionen ved check-in.

Lav din egen mad, eller tag på skønne udflugter

Eftersom du bor med selvforplejning, kan du selv stå for at lave god mad, og ingredienserne finder du i San Polo in Chianti, som kun ligger 3,5 km væk. Udover en købmand ligger her et par restauranter og barer, til hvis du en dag vil på opdagelse. Inden for cirka 30-40 minutter i bil kan du komme til byer som Figline Valdarno, og inden for en time kan du komme til at nyde en kop kaffe på pladsen i Greve in Chianti eller gå i dit eget tempo hen over Ponte Vecchio i Firenze. Der er flere dejlige udflugter, du kan tage på, hvis du føler for at tage ud en hel dag; fx er San Gimignano med sine tårne og tinder et besøg værd, ca 57 km. væk, og også den skønne by Volterra, ca 79 km. væk. Siena med sine mange butikker, ca 76 km. væk, bør du ikke gå glip af, hvis du har lyst til at shoppe.

Du bor med selvforplejning

Ud over ejernes egen del af slottet er her fem lejligheder, alle rummelige og smagfuldt indrettede, i stort omfang med antikke møbler. Dette betyder, at to lejligheder ikke er ens, selvom de minder om hinanden. En del lejligheder har fx buer og synlige træbjælker og åben pejs, mens andre ikke har. Alle lejligheder har dog en form for udeplads. Gæsterne har også adgang til et fælles vaskeri, en god pool og grill samt store grønne områder. Og så er her for resten trådløs internetadgang.

OBS. Villa Panzella, som tilhører Castello Fabbroni, og som også har fire lejligheder, præsenteres separat.

Læs om lejlighederne på Castello di Fabbroni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo

Le Colombelline

Montepulciano

search map