Agriturismo i San Godenzo i Toscana

Agriturismo il Colle

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo il Colle ligger i Mugellodalen uden for den lille by San Godenzo, ca. 40 km fra Firenze og få km fra de højeste toppe i den toskanske del af Appenninerne. Gården er omgivet af kastanjeskove, egetræer og olivenplantager. Her skinner solen, og luften er frisk!

Agriturismo med dyr og landbrug

Den gæstfrie og venlige ejerfamilie er flyttet hertil fra Fiesole i midten af 90'erne. Hustruen passer dyrene, mens manden står for landbruget og skoven. De har også en datter, som læser i Firenze og tilbringer en del af sin tid her, når universitetet er lukket. Ægteparret har selv restaureret hele huset og skabt de tre nydelige lejligheder og de to værelser, hvor gæsterne bliver indlogeret.

Læs mere om Agriturismo il Colle

Prøv værtsparrets gode retter

Her er en flot pool med vandmassage på 12 x 6 meter (1,10 - 2,40 meter dybt) og børnepool på 4 x 4 meter (60 cm dybt), sauna, grill og parkeringsplads. Hos værtsparret kan I bestille middag, som kan indtages ved pejsen i familiens store hyggelige opholdsstue. Vi har prøvet det, og det er ligeså godt som det er fyldigt! Alle lejligheder har privat udeområde.

Lejligheder eget udeområde

Lejlighederne er pænt møblerede og råder over fjernsyn, egen terrasse med havemøbler og parasol.

Lejlighederne på Agriturismo il Colle

Toværelseslejligheden Gelso med 2 sovepladser

Er fordelt på to etager. I stueetagen er der opholdsstue med spisebord, veludstyret køkkenhjørne og pejs samt privat terrasse med havemøbler. På første sal er der værelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseshuset Lilla med 5 sovepladser

Er fordelt på to etager og råder over egen have. I stueetagen findes soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På første sal ligger der et fuldt udstyret spisekøkken med pejs og soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Huset har desuden opvaskemaskine.

Fireværelseslejlighed Pino med 4 sovepladser

Lejlighed Pino ligger på første sal og består af opholdsstue med spisebord, pejs og veludstyret køkkenhjørne med opvaskemaskine, lille stue med sofa og mulighed for én ekstra seng, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt ekstra toiletrum. En sjette seng kan også tilføjes. Foran trappen, der fører op til lejlighed, er der privat terrasse med havemøbler og parasol.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Anbefalinger til dig

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map