Anmeldelser af Podere La Vigna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere La Vigna

Læs personlige anmeldelser af Podere La Vigna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere La Vigna. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Podere La Vigna

Udmærket sted, meget hjælpsom modtagelse af meget rare mennesker.
Men, men, men en meget dårlig, bulet og hullet grusvej, der samtidig var meget stejl.

Anbefaling til kommende gæster

Byen var meget kedelig, men der var en udmærket restaurant ved opkørslen til huset.

Podere La Vigna
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere La Vigna
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn

Bedømmelse af Podere La Vigna

San Giustino Valdarno som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lars og familie fra Næstved boede på Podere La Vigna i San Giustino Valdarno fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Byen er måske ikke det fedeste sted, synes lidt tom/forladt til tider. Der mangler lidt mere liv. Ellers er området rigtig dejligt og afslappende at holde ferie i.
Huset var veludstyret, vi manglede dog en terasse da vi desværre havde et par dage med regn. Alt i alt en udemærket ferie i et udemærket hus.

In-Italia's kommentar

Vi indrømmer det: De færreste toscanske landsbyer kan regnes som en partyzone!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Anders og familie fra Højbjerg boede på Podere La Vigna i San Giustino Valdarno fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Det var et dejligt hus og byen var hyggelig med udemærkede pizzaer og særdeles god is. Den nærliggende landsby Il Borro var meget spændende og flot renoveret med spændende udsalg fra kunsthåndværkere. Ellers var der ikke langt til Arezzo, hvor der er meget at se på. Vi blev dog noget forskrækkede den første aften, da vi hørte tramp og grynte lyde ude i mørket. Det viste sig at der løber vildsvin rundt om aftenen og at de kommer forbi huset på deres vej op ad bjerget hver aften. Det ville vi måske godt have vidst i forvejen.

In-Italia's kommentar

Vildsvin! Endnu et godt argument for at vælge denne villa: Vi har nu opdateret beskrivelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Bo og hans familie fra Frederiksberg boede på Podere La Vigna i San Giustino Valdarno fra d. 23. til d. 30. september 2006.

Vi var 9 voksne og en lille fyr på 6 mdr. der ville en tur til Toscana sidst i september, hvor vi I øvrigt aldrig havde været før. Vi var meget i tvivl om Podera La Vigna var det rette hus for os både pga. fordelingen af sengepladser men også pga. de billeder man kan se af huset på websitet. Vi valgte at leje huset da alle rejsebeskrivelser fra tidligere gæster var positive. Det var et klogt valg for huset og dets omgivelse var bare optimale for os. Huset og ejerne får straks en til at slappe af og føle sig hjemme, og gør huset til et hvor man faktisk ikke har lyst til at tage fra. Ejerne er yderst behageligt folk som gør sit til at man skal få et godt ophold. Da vi ikke talte italiensk havde vi ikke de helt store samtaler med dem men hvis man vil kan man sagtens forstå hinanden.

Udsigten og omgivelser er fantastiske på alle måder. Huset ligger ugeneret og har ingen trafik støj men har til gengæld et dejligt udvalg af lyde fra dalen og byen som man skuer ud over fra huset. Byen og dalen har alt det man skal bruge for at gøre det til en dejlig ferie herunder en lille cafe med super is. Forventer man at man skal storshoppe der så skal man vælge et andet sted, hvilket der er rig mulighed for da huset ligger tæt på Arezzo og cirka en time fra Firenze.

Den eneste ting vi kan sige om huset var at 9 voksne var for meget hvad angår sengepladser, da en person så skal sove på den udmærket seng i stuen, hvilket gør at denne person ikke har ret meget privatliv. Vi var dog klar over dette på forhånd, men en anden gang er 8 voksne nok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 9 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Michael og hans familie fra Frederiksberg boede på Podere Vigna i San Giustino Valdarno fra d. 17. til d. 24. september 2005.

Det var en god oplevelse – vi var glade for området og byen var, som den slags byer er med et udmærket supermarked

Men huset og dets udstyr var over forventning, selv om vi havde set det på nettet, og ejeren, som tog imod og kom, da vi sluttede, var overordentlig venlig og imødekommende – det var blot lidt overraskende, at hun ikke talte engelsk, selv om det i praksis ikke havde nogen betydning

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Sanne og rejsefæller fra Roskilde boede på Podere Vigna i San Giustino Valdarno fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Jeg vil med glæde skrive om vores ophold i San Guistino Valdarno. Huset ligger med en meget smuk udsigt over dalen og de bagved liggende bjerge. Der er denne samme skønne udsigt fra haven med den vinoverdækkede spise-grillplads og fra swimmingpoolen. Huset er omkranset af unge oliventræer. Huset ligger helt ugenert og kun 5 minutters kørsel fra den lille landsby, hvor man kan gøre de mindre daglige indkøb. Den nærliggende større by, Arezzo ligger 20 km væk og er en ret spændende by, den gamle del. Der er lidt over 1 times kørsel til Cortona, som er charmerende men turistet.
Der var alle mulige bekvemmeligheder i huset, alt var velholdt og velfungerende. I stueetagen var der en cantina, vinkælder, hvor vi kunne tage vin mod betaling. Vi boede 8 voksne i alderen 24-60 og 3 mindre børn, og der var nok af plads i huset. Vi vil gerne anbefale dette hus til andre, det levede absolut op til vores forventninger. Lejerne skal selv rense swimmingpoolen med en maskine, men det er overkommeligt.

Vi har været særdeles tilfredse med den service, som In-Italia har leveret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 9 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Populært i Toscana

search map