Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Podere La Vigna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os for foden af Pratomagno, det store plateau, hvorfra så mange gode charcuteriprodukter og så megen god ost kommer, og i umiddelbar nærhed af Casentinodalen, der byder på uforstyrret idyl og utallige udflugtsmuligheder. Og vil man til de store seværdigheder, så ligger Arezzo 20 minutter herfra, og for at komme til Siena eller Firenze bruger man ikke mere end en time. Tidligere gæster på stedet har fortalt, at man kan være heldig både at se og høre vildsvin, som passerer forbi huset på deres vej op og ned ad bjerget.

Podere La Vigna er et udpræget klassisk indrettet italiensk hjem, som de har set ud i årtier. Det betyder, at møblementet er tungt, men gedigent, at der er klinker på gulvene og malerier på væggene. Smagfulde antikke møbler blander sig med voksduge og kitsch. Mere autentisk bliver det ikke! Men det betyder ikke, at der ikke er moderne komfort, for her er opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn, mikrobølgeovn og meget mere.

Læs mere om Podere La Vigna

Villa med 8/10 sovepladser:
- Huset er ca. 200 m² stort, og dets store have rummer diverse møbler samt en pool med udsigt (megen udsigt!) på 10 x 5 meter. I stueetagen finder vi køkken-alrum, rum med vaskemaskine samt et badeværelse. På første sal har vi en stor stue med sovesofa til to, spisestue med pejs, køkken med opvaskemaskine, tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt to badeværelser, hvoraf det ene med karbad, det andet med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map