Agriturismo i San Giustino Valdarno i Toscana

Podere Casavecchia

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Poiana Lejlighed Poiana Lejlighed Nibbio Lejlighed Nibbio Lejlighed Albanella Lejlighed Albanella
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er ikke megen trafik ved Podere Casavecchia, som ligger for enden af en grusvej. Her kommer du ikke til for at køre Toscana tyndt og besøge de mest kendte byer, men for at slappe af på landet, lave maden med de gode lokale råvarer, drikke vinen mens du nyder udsigten og måske tage et par gange på den fremragende lille restaurant "La Luna nel Pozzo", som ligger 4 km væk i Gello Biscardo.

Lej det hele og få 20 sovepladser

Huset er i dag opdelt i tre lejligheder, hvis du vælger at leje dem alle, har du hele 20 sovepladser til en rigtig god pris, og hele haven, poolen og freden alene (sammen med din familie, venner eller hvem du ellers tager med). Poolen er for resten 10 x 5 meter stort og 120 cm dyb. I haven har man også adgang til grillplads og wi-fi.

Læs mere om Podere Casavecchia

Eller vælg en enkelt lejlighed

Hvis du kun tager én af lejlighederne, så har du alligevel din egen private udeplads i haven med bord og stole, men poolen, grillen, pizzaovnen og vaskemaskinen må du dele med de andre lejligheders gæster. Her er 8 km til San Giustino Valdarno, hvor du finder indkøbsmuligheder og spisesteder.

Lejlighederne på Podere Casavecchia

Fireværelseslejligheden Nibbio med 7 sovepladser

Ligger på første sal og består af stue med pejs og åbent køkken (køleskab med frostboks, ovn og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (og mulighed for tilføjelse af en ekstra seng) samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden er ca. 100 m² stor.

Fireværelseslejligheden Poiana med 6 sovepladser

Er i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi stue med pejs, køkken (køleskab med frostboks, ovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er ca. 90 m² stor.

Fireværelseslejligheden Albanella med 7 sovepladser

Ligger i stueetagen og består af stue med pejs og køkkenhjørne (køleskab med frostboks, ovn og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (og mulighed for tilføjelse af en ekstra seng) og to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden er ca. 100 m² stor.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Campitello

Bucine, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

search map