Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Ca' di Vestro

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette flotte bondehus ligger i ensom majestæt højt over Arnoens floddal, og udsigten er virkelig imponerende.

Dejlig have og pool

Efter en gennemgribende istandsættelse i 2004 står huset nu klar med al moderne komfort (såsom vaskemaskine, satellitfjernsyn og opvaskemaskine) til at modtage gæster. Huset er indrettet med god smag og i meget stort omfang med antikke møbler. Rundt om huset ligger den store have, hvor man også finder en 10 x 5 meter stor pool. Som noget ganske usædvanligt bliver huset også rengjort midt på ugen i forbindelse med ophold i højsæsonen.

Høj beliggenhed

Her er ca. to km ind til (eller rettere ned til) den lille by San Giustino Valdarno, hvor man finder både indkøbsmuligheder og spisesteder. Da vejen op til huset ikke er asfalteret og ganske stejl, skal man ikke komme her i en alt for lille bil. Nyere biler med en almindelig motor burde dog ikke have problemer.

Villaen på Ca' di Vestro

Villa med 10 sovepladser (160 m²)

Villaen ligger i to plan. I stueetagen findes stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og vaskemaskine. Fra køkkenet har man direkte adgang til stor overdækket terrasse udstyret med bord og stole. På første etage finder vi to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har badeværelse med bruser en suite, soveværelse med to enkeltsenge samt endnu et badeværelse, denne gang med såvel karbad som bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populært i Toscana

search map