Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Arcobaleno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Halvanden kilometer uden for den lille by San Giustino Val d'Arno ligger denne dejlige villa i uforstyrret landlig idyl. Her boede den store italienske forfatter Vasco Pratolini engang. I dag udlejes villaen på ugebasis til gæster der ønsker lidt fred og ro i smukke omgivelser.

Betagende udsigt og pool

Omgivet af olivenlunde og landlig ro, synes omverdenens stress og jag langt væk. Udsigten over dalen er betagende, og poolen fuldender familieferien. Her er god plads til børnenes leg mellem egetræerne og olivenlundene. Indkøb i større dur foretages i Arezzo, ca. 30 minutters kørsel herfra, mens den nærliggende by kun har et begrænset udvalg.

Læs mere om Arcobaleno

Villa med 10 senge (ca. 165 m²):

- Villaens 165 kvadratmeter er fordelt på to etager. I stueetagen er der spisestue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med bruser. På første sal ligger opholdsstue, to soveværelser med dobbeltseng (det ene med en suite badeværelse/toilet), soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med bruser. Adgang til første sal sker ad udvendig, muret trappe.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map