Villa i San Gimignano i Toscana

Villa Cafaggiola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne uden for San Gimignano (her er 2000 meter til bymuren) ligger dette lille, selvstændige hus med en smuk, harmonisk udsigt over landskabet. De sidste 900 meter hertil er grusvej, så du vil ikke bliver forstyrret af trafikstøj.

Foran indgangen er der en overdækket terrasse som giver lidt skygge for solen, men da den er af stråmåtter, hjælper den ikke mod regnen. Huset er nydeligt møbleret, og mens den gode pejs giver hygge de køligere aftenen, så får man også fra stuen fuldt udbytte af udsigten på grund af de store panoramavinduer.

Læs mere om Villa Cafaggiola

Køkkenet er lækkert med et godt komfur (fire gasblus og elovn), en flot marmorvask og et passende stort køleskab: Man kan kort sagt fornemme at ejerne oprindeligt fik huset sat i stand til sig selv. Svømmebassin (på 11 x 6 meter) er her naturligvis også.

Hus med 6 sovepladser
- Huset ligger i to plan. I stueetagen findes en stor stue med åbent køkken og pejs, et soveværelse med to enkeltsenge og et bruserrum (altså et badeværelse uden toilet). På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map