Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Torraccia di Chiusi

Fra poolen har du udsigt til San Gimignano Forår på La Torraccia di Chiusi Besøg æslerne i "baghaven" Udsigten fra poolområdet Hyggelig opholdsstue med udgang til haven Suite med terrasse Suite Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et så stemningsfuldt landsted af helt særlig klasse med egen restaurant, panoramisk pool og billedskønne omgivelser er svært at finde magen til. La Torraccia di Chiusi er for os og vores kunder drømmen om det ægte Toscana, som det skal opleves på landet. Familien bor her selv, laver vin og olivenolie, dyrker grøntsager og modtager deres gæster med stor hjertelighed.

Kombiner udflugter med fred og ro

Vi taler i grunden om flere bygninger, hvoraf flere gennem århundederne er smeltet sammen til én stor blok, samt et noget nyere anneks, hvori der er indrettet værelser. Her er rig mulighed for at nyde udsigten, for her er mange borde og stole til fri afbenyttelse på flere terrasser. Vi befinder os langs den middelalderlige Via Francigena, hvoraf pilgrimmerne vandrede for at komme til og fra Rom. Vejen går endnu forbi La Torraccia di Chiusi, du kan gå ad den til San Gimignano (ca. 1 time gåtur) og nyde det usædvanlig smukke landskab.

Velindrettede og smagfulde værelser

Her er syv velmøblerede og smagfuldt indrettede værelser, men kun ét har mulighed for en opredning. De råder over fjernsyn, aircondition, varmeanlæg og privat badeværelse med toilet og bruser. Og så er her tre rummelige suiteværelser, alle med terrasse.

Læs mere om La Torraccia di Chiusi

Pool med panoramaudsigt

I kort afstand fra villaen har ejerne anlagt en flot pool med tilhørende børnebassin, hvorfra du har udsigt over vinmarkerne og San Gimignano. Rensning af bassinets vand sker på den mest økologiske måde, dvs med saltfiltre. Ved bassinet er der omklædningsrum samt solterrasse med liggestole og parasoller.

Restaurant med lokal retter

Her findes også en restaurant, som forpagtes af en af ejerenes gamle venner, en sand kunstner der hver dag præsenterer lækre retter i den spisesal, han selv har tegnet og udsmykket med egne malerier. En middag her består normalt af fire retter, og vi må sige, at den er alle pengene værd. Ud over restauranten er der også en lille bar med udgang til haven foran villaen, hvor gæsterne har mulighed for at få en kop kaffe eller et glas vin, men her er også en fælles stue, hvor gæsterne ganske gratis kan lave kaffe og te.

Læs om værelserne på La Torraccia di Chiusi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map