Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Torraccia di Chiusi

Fra poolen har du udsigt til San Gimignano Forår på La Torraccia di Chiusi Besøg æslerne i "baghaven" Udsigten fra poolområdet Hyggelig opholdsstue med udgang til haven Suite med terrasse Suite Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et så stemningsfuldt landsted af helt særlig klasse med egen restaurant, panoramisk pool og billedskønne omgivelser er svært at finde magen til. La Torraccia di Chiusi er for os og vores kunder drømmen om det ægte Toscana, som det skal opleves på landet. Familien bor her selv, laver vin og olivenolie, dyrker grøntsager og modtager deres gæster med stor hjertelighed.

Kombiner udflugter med fred og ro

Vi taler i grunden om flere bygninger, hvoraf flere gennem århundederne er smeltet sammen til én stor blok, samt et noget nyere anneks, hvori der er indrettet værelser. Her er rig mulighed for at nyde udsigten, for her er mange borde og stole til fri afbenyttelse på flere terrasser. Vi befinder os langs den middelalderlige Via Francigena, hvoraf pilgrimmerne vandrede for at komme til og fra Rom. Vejen går endnu forbi La Torraccia di Chiusi, du kan gå ad den til San Gimignano (ca. 1 time gåtur) og nyde det usædvanlig smukke landskab.

Velindrettede og smagfulde værelser

Her er syv velmøblerede og smagfuldt indrettede værelser, men kun ét har mulighed for en opredning. De råder over fjernsyn, aircondition, varmeanlæg og privat badeværelse med toilet og bruser. Og så er her tre rummelige suiteværelser, alle med terrasse.

Læs mere om La Torraccia di Chiusi

Pool med panoramaudsigt

I kort afstand fra villaen har ejerne anlagt en flot pool med tilhørende børnebassin, hvorfra du har udsigt over vinmarkerne og San Gimignano. Rensning af bassinets vand sker på den mest økologiske måde, dvs med saltfiltre. Ved bassinet er der omklædningsrum samt solterrasse med liggestole og parasoller.

Restaurant med lokal retter

Her findes også en restaurant, som forpagtes af en af ejerenes gamle venner, en sand kunstner der hver dag præsenterer lækre retter i den spisesal, han selv har tegnet og udsmykket med egne malerier. En middag her består normalt af fire retter, og vi må sige, at den er alle pengene værd. Ud over restauranten er der også en lille bar med udgang til haven foran villaen, hvor gæsterne har mulighed for at få en kop kaffe eller et glas vin, men her er også en fælles stue, hvor gæsterne ganske gratis kan lave kaffe og te.

Læs om værelserne på La Torraccia di Chiusi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Torraccia di Chiusi

Læs personlige anmeldelser af La Torraccia di Chiusi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Torraccia di Chiusi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 42 anmeldelser fra La Torraccia di Chiusi

Alle forventninger indfriet

For fjerde gang besøgte vi dette sted, og efter tre fantastiske ophold, var forventningerne skyhøje, hvilket kan være lidt farligt. Vi blev dog ikke skuffede. Stedet, omgivelserne, maden og ikke mindst den fantastiske betjening og service levede op til alle forventninger.

Læs mere

Italiensk charme i topklasse.

Jeg ringede til In-Italia da min kæreste og jeg gerne ville opleve det autentiske Italien. Det må man sige at Jeres konsulent fik gjort til punkt og prikke. Det var virkelig en god oplevelse, fantastiske værter samt fremragende mad og vin!
Har sjældent følt mig så velkommen et sted, som jeg gjorde her. De var utroligt gæstfrie og fik virkelig en til at føle sig hjemme.

Læs mere

Book stedet med det samme! Det er rigtig godt.

Torrachia di Chuisi er stedet, man skal booke, hvis man vil have et afslappet, hyggelig og alligevel kvalitetsbevidst ophold. Stille, smukt, rent og pænt, og alting virker, endda wi-fi alle steder. Stedets ejere er tydeligt stolte af deres ejendom og viser gerne frem, både det gamle familiekapel og den lille etruskiske vinkælder, hvor de opbevarer deres spumante. Stefano siger hele tiden "This is your house!" Der er den obligatoriske hund, som gerne vil klappes, og et par katte man kan bestikke med kage, så gider de også snakke. En sø med hvide gæs og lyden af æsler fuldender billedet.

Værelset var fint, bred seng, de fedeste grønne klinker på badeværelset, og aircon, der IKKE larmer.

Maden er et kapitel for sig - HIMMELSK - vi spiste der alle tre aftener, og der var ingen gentagelser i de fire retter, man fik. Et godt råd er at købe 3 eller fire glas vin (3 or 4 labels) til aften i stedet for en flaske, så kommer man godt rundt i deres rigtig gode egenproduktion, som kvalitetsmæssigt er i top. Morgenmaden er noget af det bedste, vi har mødt på vores mange besøg i Toscana. Vi spiste ikke frokost der, men det så lækkert ud.

Poolen er også fin, eneste minus er at den ligger lidt væk, så man skal pakke en taske. Men der er toiletter og brus på stedet. Med lidt held kan man ligge og nyde udsigten til San Gimignanos tårne, mens man tager endnu en pause.

Derudover er der mange små bænke og steder, man kan sidde lidt i fred og bare nyde livet.

Læs mere

Vidunderligt personale.

Efter en del søgen fandt vi tilsidst stedet som bød på fantastisk mad og sikke vidunderlige vine, men fremfor alt super venligt personale. Vi fik privat rundvisning i vinkælderen som var udgravet i ler et stykke fra ejendommen som var blevet fundet ved et tilfælde. Rent og dejligt i herlige grønne omgivelser.

Læs mere

Vidunderlig beliggenhed.

Vidunderlig udsigt, mad og værtskab. Helt fin pool til at svømme i. Ligger afsides så det kan være lidt svært at finde frem, men helt klart umaget værd.

Læs mere

Super godt sted, men lidt pricey

Meget hyggeligt sted, men vores værelse var lidt overvurderet - suite 9 er bare to værelser uden dør og med en aircondition, så det bliver ret varmt i det ene værelse. Restauranten er ok. De har en fantastisk spumante, som bestemt er pengene værd. Hyggelige værter og bestemt et hyggeligt sted.

Læs mere
 
search map