Feriebolig i San Gimignano i Toscana

La Rondine

Pris fra pr. pers.
Landskabet ved San Gimignano
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her hos familien Ciocci og deres to rare hunde langs en fredelig grusvej, ad hvilken man for resten kan spadsere i fred og ro op til byen med de mange tårne, caféer og restauranter.

Tæt på de indfødte

Huset er lidt for stort til Francesca og hendes mand, så en del af det har de indrettet en selvstændig lejlighed og et værelse, som de nu udlejer på dagsbasis. Her kommer du således til at bo tæt på de "indfødte", men du bevarer privatlivets fred i det omfang, du selv ønsker det. Lejligheden har du helt for dig selv, og indgangen er ganske selvstændig, og så har du valget mellem at sætte dig ud ved dit private bord i haven foran indgangen eller at gå om på den anden terrasse, som deles med familien. Her er også et dejligt svømmebassin på 10 x 5 meter, som gæsterne deler med den lille familie og gæsterne i ét andet værelse på stedet.

Læs mere om La Rondine

Restaurant Da Pode

Der er som sagt kun et par kilometer til San Gimignanos historiske centrum, men så langt behøver du slet ikke at gå for et godt måltid. Nærmeste restaurant, Da Pode, ligger nemlig kun 300 meter væk, og vi skal hilse og sige, at den altid er et besøg værd.

Toværelseslejlighed med 2+1 sovepladser
Lejligheden ligger i stueetagen og har privat indgang med en lille have foran. Den består af spisekøkken (fire gasblus, ovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Der kan tilføjes en ekstra seng i lejlighedens soveværelse. Der er tv med satellitkanaler i lejligheden.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map