Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Roccaia

Pris fra pr. pers.
Toværelseslejlighed på første sal - stuen Toværelseslejlighed på første sal - udsigt fra stuen over San Gimignanos tårne Toværelseslejlighed på første sal - køkken Toværelseslejlighed på første sal - soveværelse Toværelseslejlighed på første sal - badeværelse Terrassen til treværelseslejligheden Terrassen til treværelseslejligheden Treværelseslejlighed i to plan - stuen Treværelseslejlighed i to plan - stuen med pejs Treværelseslejlighed i to plan - soveværelse Treværelseslejlighed i to plan - badeværelse Treværelseslejlighed i to plan - soveværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Roccaia ligger 7 km fra San Gimignano, hvor du finder et livligt og velbesøgt centrum. Byen byder på et rigt udvalg af spisesteder, caféer og shoppingsmuligheder - skulle du have lyst til at opleve en autentisk by i området med færre turister, vil du klart nyde Colle val d'Elsa.

Et tårn med udsigt

Lejligheden ligger på en gammel bondegård, som er omgivet af vinmarker, hvor der plukkes druer til den lokale hvidvin Vernaccia di San Gimignano og den mere kendte rødvin Chianti. Fra lejligheden har du udsigt til San Gimignano og dens høje tårne, der dukker op mellem to bakker. På gården er der 20-25 andre lejligheder, som er alle privatejede. Det er en ejerforening hvor nogle bor der fast, mens andre benytter deres lejlighed som en slags sommerhus, andre igen lejer det ud.

Pool til solbadning og afslapning

Du har ca. 50 meter at gå fra lejligheden til det fælles poolområde. Her finder du liggestole og en terrasse med flot udsigt over vinmarkerne. Har du lyst til at opleve mere, så er det værd at vide, at lejligheden hører til Casolare di Libbiano, på den anden side af byen, hvor der arrangeres madlavningskurser - det er en god idé at booke plads på forhånd - og gode middage i deres restaurant.

Lejlighederne på La Roccaia

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal)

Lejligheden har selvstændig indgang fra haven, hvor du kan slappe af og nyde det omkringliggende landskab. En trappe fører op til første sal, hvor du finder din ferielejlighed. Den består af en enorm opholdsstue med tre vinduer med udsigt til San Gimignanos tårne en suite med et veludstyret køkken (opvaskemaskine, ovn, gaskomfur, kaffemaskine og brødrister), soveværelse med dobbeltseng, rum med vaskemaskine og støvsuger, badeværelse med toilet og bruser. Der findes desuden en hems over køkkenet, hvor et barn op til 14 år kan sove i en bekvem sovesofa. Lejligheden råder over gulvvarme og fjernsyn - rygning er ikke tilladt

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (i to plan)

Lejligheden ligger i to plan. Den indeholder opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (ovn, mikroovn, køleskab med fryseboks og vaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (og hårtørrer). Der er loftsvifter i soveværelserne og myggenet for vinduerne. Til lejligheden hører der terrasse med havebord og -stole samt grill, hvorfra du har udsigt over det toskanske landskab.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Podere Il Selvino

Terricciola, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map