Feriebolig i San Gimignano i Toscana

I Borghi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I borghi ligger i den lillebitte landsby Pancole ca. fem km fra San Gimignanos historiske centrum. Byen består af en håndfuld vingårde og en smuk udsigt over bakker, dale og vinmarker.

Flot pool

I Borghi er et hus fra 1940'erne, som ligger midt i Pancole. Det blev bygget til familien Borghi selv, som dengang drev byens lille altmulighandel; i dag har familien indrettet huset til fem udlejningslejligheder, der deles om en flot pool af den type, hvor vandet blot flyder ud over den ene side og således næsten bibringer en idé om uendelighed.

Læs mere om I Borghi

Lejligheder med egen terrasse

Selvom her er god mulighed for at parkere på gaden, så er der også en privat parkeringsplads til I Borghi. Lejlighederne er smagfuldt møblerede og velholdte. De er udstyret med aircondition, og de har alle egen terrasse med bord og stole.
NB. Da grunden skråner meget, findes der både lejligheder ud til gaden og lejlighederne ud til haven i "stueetagen", skønt haveniveauet er en etage under gadeniveauet.

Lejlighederne på I Borghi

Toværelseslejligheden Caffè med 2 sovepladser og terrasse

ligger i stueetagen ud mod haven og består af stue med sofa, separat køkken (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har aircondition. Fra stuen har du adgang til den overdækkede terrasse, der vender ud mod haven.

Treværelseslejligheden Zenzero med 3 sovepladser og terrasse

ligger på første etage og består af stue med sofa, spisekøkken (med opvaskemaskine), soveværelse med himmelseng og balkon, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden har aircondition. Fra stuen har du adgang til lejlighedens terrasse, der vender ud mod haven.

Treværelseslejligheden Tabacco med 4 sovepladser og terrasse

ligger i stueetagen ud mod vejen og består af stue med sofa, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har vaskemaskine og aircondition. Fra stuen har du adgang til lejlighedens terrasse, der vender ud mod vejen.

Treværelseslejligheden Cacao med 4 sovepladser og terrasse

ligger i stueetagen ud mod vejen og består af stue med sofa og pejs, spisekøkken (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden har vaskemaskine, vaskemaskine og aircondition. Fra stuen har du adgang til lejlighedens terrasse, der vender ud mod haven.

Treværelseslejligheden Liquirizia med 4 sovepladser og terrasse

ligger i stueetagen ud mod haven og består af stue med sofa, spisekøkken (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har aircondition. Fra stuen har du adgang til lejlighedens terrasse, der vender ud mod haven.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Montespertoli, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map